Αναζήτηση
Ζήνα Κουτσελίνη βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Γέννηση
21/04/1970
Ηλικία
54
Βιογραφικό
Η Ζήνα Κουτσελίνη (Σκόπελος, 21 Απριλίου 1970) είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος, τηλεοπτικό στέλεχος και παρουσιάστρια με πορεία σε όλους τους εγχώριους τηλεοπτικούς σταθμούς από το 1991 μέχρι σήμερα.

Η Ζήνα Κουτσελίνη γεννήθηκε και πέρασε τα παιδικά της χρόνια στη Σκόπελο. Σε ηλικία 12 ετών, η μητέρα της έστειλε την Ζήνα Κουτσελίνη στο Βόλο με σκοπό να συνεχίσει εκεί το σχολείο, λόγω οικογενειακών προβλημάτων με τον πατέρα της.

Όταν τέλειωσε το σχολείο σπούδασε δημοσιογραφία στο North College στη Θεσσαλονίκη.

Το 1991 έπιασε την πρώτη της δουλειά ως δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Στην αρχή ήταν ρεπόρτερ στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού, ενώ μετά την εξασφάλιση της πρώτης τηλεοπτικής συνέντευξης της Αλίκης Βουγιουκλάκη για το κανάλι ξεκίνησε να ασχολείται περισσότερο με το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ. Ακολουθεί η εκπομπή Πρωινό Παράθυρο όπου ανήκε στην δημοσιογραφική ομάδας της εκπομπής.

Το 1994 ξεκινά να εργάζεται στον ΑΝΤ1 και την ομάδα της εκπομπής Άλλοι Καιροί που παρουσίαζε η Σεμίνα Διγενή τη σεζόν 1994-1995.

Το 1995 ο τηλεοπτικός σταθμός στον οποίο εργαζόταν της πρότεινε να παρουσιάσει η ίδια μία κοινωνική εκπομπή αλλά αρνήθηκε την πρόταση αυτή. Τελικά ανέλαβε την αρχισυνταξία της εκπομπής Κόκκινη Κάρτα που παρουσίαζε ο Γιώργος Παπαδάκης στο ίδιο κανάλι. Από το 1996 ως το 2002 ήταν η αρχισυντάκτρια της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 Πρωινός καφές με παρουσιάστρια την Ελένη Μενεγάκη.

Το 2002 ξεκίνησε την συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, εκεί όπου ανέλαβε την αρχισυνταξία της εκπομπής Μπορώ με παρουσιάστρια την Άννα Δρούζα.

Το 2004 ο Γιάννης Λάτσιος της έδωσε τη θέση της υπεύθυνης προγράμματος του Alpha. Με αυτό το ρόλο στον σταθμό ξεκίνησε νέα προγράμματα και επέλεξε νέα πρόσωπα για την παρουσίαση εκπομπών. Πιο συγκεκριμένα ανέθεσε στην Κατερίνα Καραβάτου την παρουσίαση της εκπομπής Κους Κους, η οποία μέχρι τότε εργαζόταν σε ραδιοφωνικό σταθμό στη Θεσσαλονίκη, ενώ έδωσε ρόλο παρουσιάστριας στην ηθοποιό Σοφία Αλιμπέρτη.

Το 2006 πήρε μεταγραφή στον τηλεοπτικό σταθμό Alter με ίδιες αρμοδιότητες. Εκεί, μεταξύ άλλων, ανέθεσε την παρουσίαση εκπομπής στη Φαίη Σκορδά, που μέχρι τότε ζούσε και εργαζόταν στη Θεσσαλονίκη. Ένα ακόμα από τα πρόσωπα που ανέδειξε την ίδια περίοδο ήταν και η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Το 2010 αποφάσισε να επικεντρωθεί περισσότερο στην προσωπική της ζωή από την επαγγελματική.

Το 2011 δημιούργησε ... Διαβάστε περισσότερα
την ιστοσελίδα ειδήσεων entertv.gr, η οποία ασχολείται με θέματα όπως επικαιρότητα, lifestyle και συνεντεύξεις.

Το 2013 επέστρεψε στην τηλεόραση, και πάλι ως διευθύντρια προγράμματος, στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. Η συνεργασία της με τον σταθμό έληξε ένα χρόνο μετά.

Το καλοκαίρι του 2015 ο τηλεοπτικός σταθμός Star της πρότεινε την παρουσίαση καθημερινής εκπομπής. Έτσι τη σεζόν 2015-2016 ξεκίνησε να παρουσιάζει την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.

Το περιεχόμενο της εκπομπής είναι θέματα της επικαιρότητας και συνεντεύξεις διάσημων και μη προσώπων που απασχολούν την κοινή γνώμη. Το 2016, παρά την μέχρι τότε μέτρια πορεία της εκπομπής, ανανεώθηκε και για δεύτερη σεζόν.

Τελικά λόγω μεγάλης τηλεθέασης η εκπομπή διανύει την 4η τηλεοπτική σεζόν. Η προβολή της εκπομπής διακόπηκε για τρεις μέρες, μετά από απόφαση του ΕΣΡ με αίτια την προσβολή της μνήμης τεθνεώτος (της Ελένης Τοπαλούδη, θύματος βιασμού και δολοφονίας), την προστασία ανηλίκων και την ποιότητα προγράμματος. Επίσης, το ΕΣΡ έβαλε πρόστιμο 100.000 ευρώ στην εταιρία Νέα Τηλεόραση ΑΕ, ιδιοκτήτρια του καναλιού.

Το 2002 η παρουσιάστρια παντρεύτηκε τον Αντώνη Παπασταθόπουλο. Τον Οκτώβριο του 2010 το ζευγάρι έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, Ευσταθία Μαρία "Έμμα" Παπασταθοπούλου.
Φωτογραφίες
Τελευταίες ειδήσεις
Ζήνα το βράδυ: Ανοίγουμε τον φάκελο των παράνομων και μη υιοθεσιών Ζήνα το βράδυ: Ανοίγουμε τον φάκελο των παράνομων και μη υιοθεσιών  πριν 8 ημέρες
Ζήνα το βράδυ: Μία υπόθεση δολοφονίας, που συγκλόνισε το πανελλήνιο Ζήνα το βράδυ: Μία υπόθεση δολοφονίας, που συγκλόνισε το πανελλήνιο  πριν 15 ημέρες
ΖΗΝΑ το βράδυ: Τα στυγερά εγκλήματα, που «πάγωσαν» το πανελλήνιο ΖΗΝΑ το βράδυ: Τα στυγερά εγκλήματα, που «πάγωσαν» το πανελλήνιο  πριν 22 ημέρες
ΖΗΝΑ το βράδυ: Απόψε, η εκπομπή ασχολείται με τις σορούς, που καταλήγουν στα αζήτητα ΖΗΝΑ το βράδυ: Απόψε, η εκπομπή ασχολείται με τις σορούς, που καταλήγουν στα αζήτητα  πριν 29 ημέρες
Ζήνα Κουτσελίνη για Σπυροπούλου: Ζήνα Κουτσελίνη για Σπυροπούλου: "Δεν είναι το ζητούμενο η συγγνώμη πάντα"  πριν 1 μήνα
ΖΗΝΑ το βράδυ: Ο έρωτας αλλιώς… ΖΗΝΑ το βράδυ: Ο έρωτας αλλιώς…  πριν 1 μήνα
Απόψε, στη ΖΗΝΑ το βράδυ Απόψε, στη ΖΗΝΑ το βράδυ  πριν 1 μήνα
Ζήνα το βράδυ: Μία στυγερή δολοφονία στο φως, μετά από 18 ημέρες αγωνίας Ζήνα το βράδυ: Μία στυγερή δολοφονία στο φως, μετά από 18 ημέρες αγωνίας  πριν 2 μήνες
ΖΗΝΑ το βράδυ: η Ζήνα Κουτσελίνη εξετάζει τις υποθέσεις ροζ βίντεο στα κινητά ΖΗΝΑ το βράδυ: η Ζήνα Κουτσελίνη εξετάζει τις υποθέσεις ροζ βίντεο στα κινητά  πριν 2 μήνες
Συνατσάκη για beef με Κουτσελίνη: «Παραμένω στις δηλώσεις μου… Δεν θα έβριζα το παιδί κανενός, ποτέ» Συνατσάκη για beef με Κουτσελίνη: «Παραμένω στις δηλώσεις μου… Δεν θα έβριζα το παιδί κανενός, ποτέ»  πριν 3 μήνες
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551