Αναζήτηση
Τραϊάννα Ανανία: Οι νέες δηλώσεις για το περιστατικό με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο που θα συζητηθούν | iShow.gr
Ειδήσεις
Τραϊάννα Ανανία: Οι νέες δηλώσεις για το περιστατικό με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο που θα συζητηθούν
Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019
16:28

Ένα μήνυμα του Κυριάκου Παπαδόπουλου στην Τραϊάννα Ανανία ήταν αρκετό για να προκαλέσει την αντίδραση της ηθοποιού και να γίνει ένα από τα πιο hot θέματα στο τέλος της περασμένης χρονιάς.

Η Τραϊάννα Ανανία μίλησε για πρώτη φορά στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου-Κου» για το συγκεκριμένο περιστατικό και την κατά πολλούς άδικη επίθεση στον ποδοσφαιριστή, επιμένοντας πως όσοι συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο έχουν άλυτα ψυχολογικά θέματα με τη μητέρα τους και την οικογένειά τους.

Αρχικά, αποκάλυψε πως αυτό το διάστημα είναι σε σχέση ενώ έδωσε τη δική της απάντηση για την «καλημέρα» του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

«Αρχικά, αν πας καλά στα μυαλά σου δεν στέλνεις “καλημέρα” σε αγνώστους. Εγώ δεν έχω στείλει “καλημέρα” σε άγνωστο ποτέ [...] Στο χωριό μας πριν 15 χρόνια είχαμε Facebook; Είχαμε Instagram; Εγώ λοιπόν γιατί είχα τότε αγόρια και φλέρταρα και όλα πήγαιναν μια χαρά; Είναι άνθρωποι που έχουν κάποια θέματα ψυχολογικά, τα οποία δεν έχουν λύσει. Έχουν θέματα με τις μαμάδες τους, με το πως τους μεγάλωσαν... Η σχέση με τη γυναίκα καθορίζεται καθαρά από τη μητέρα και από το οικογενειακό περιβάλλον. Θέλω ο άλλος να μην πιστεύει ότι είμαι απλά ένα σώμα» δήλωσε μεταξύ άλλων.
Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Τραϊάνα Ανανία
Κυριάκος Παπαδόπουλος
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551