Αναζήτηση
Τουρκικά για αρχάριους: Διαβάστε τα πάντα για τη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1! | iShow.gr
Ειδήσεις
Τουρκικά για αρχάριους: Διαβάστε τα πάντα για τη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1!
Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014
09:35
Εκείνος μπαρμπέρης από τους λίγους, εκείνη ψυχολόγος με δυναμική. Και οι δύο χωρισμένοι με παιδιά. Ερωτεύονται κεραυνοβόλα, αποφασίζουν να συζήσουν. Ανθρωποι μεσαίου εισοδήματος, ζουν στην Κυψέλη. Σε μια πολυπολιτισμική γειτονιά. Και αυτό όχι τυχαία.

Το ζευγάρι της νέας κωμικής σειράς του ΑΝΤ1, που αυτήν την περίοδο έχει νοικιάσει το διαμέρισμά του στη Φωκίωνος Νέγρη, είναι λίγο διαφορετικά από τα άλλα. Διότι ο άνδρας είναι Τούρκος και η γυναίκα Ελληνίδα.

Ο Μανώλης Μαυροματάκης, που έγινε γνωστός μέσα από τη διαφήμιση που τον ήθελε να αναφωνεί «ομορφάντρα μου!», θα είναι τελικά ο Μετίν, ενώ η Μαρία Λεκάκη η Μυρτώ, στο φρέσκο τηλεοπτικό σίριαλ του καναλιού του Αμαρουσίου «Τουρκικά για αρχαρίους».

Ποιοι συμπληρώνουν το καστ

Το καστ συμπληρώνουν -έως τώρα- οι Λίλα Μπακλέση (Ελλη), Γιάννης Χατζηγεωργίου (Τσεμ), Τζωρτζίνα Λιόση (Ντιλέκ), Νίκος Μαγδαληνός (Αλί). Η υπόθεση της σειράς πραγματεύεται την καθημερινότητα της περίεργης συγκατοίκησης των οικογενειών του Τούρκου Μετίν και της Ελληνίδας Μυρτώς.

Σύμφωνα με το σενάριο, θα δούμε πώς η απόφαση του ζευγαριού να μείνει κάτω από την ίδια στέγη θα επηρεάσει τους συγγενείς του. Το σενάριο της σειράς έρχεται από μια επιτυχημένη γερμανική σειρά και το επιμελούνται ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σακαλή.

Τη σκηνοθεσία του σίριαλ υπογράφει ο Πιέρος Ανδρικάκος.

«Είναι μεγάλη η χαρά για μένα να συμμετέχει στη σειρά ο Μανώλης Μαυροματάκης, ένας σπουδαίος ηθοποιός που έπαιζε και στην ταινία "Ο εχθρός μου", αλλά και η Μαρία Λεκάκη, η οποία έχει απουσιάσει αρκετό καιρό από τη μικρή οθόνη. Η εβδομαδιαία σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται τον Οκτώβριο και θα ολοκληρωθεί σε 13 επεισόδια. Πρόθεσή μας μέσα από την ιστορία είναι να δείξουμε ότι στη ζωή είναι πιο πολλά αυτά που μας ενώνουν από αυτά που μας χωρίζουν και πάνω απ' όλα είναι ο έρωτας. Ο κουρέας μας θα θυμίζει τον παππού της ταινίας "Πολίτικη κουζίνα", που ήταν ιδιαίτερος και του άρεσαν τα αρώματα. Είναι μερακλής κομμωτής, ιδιόρρυθμος, όπως ο μπακάλης με τα μπαχαρικά από την "Πολίτικη κουζίνα". Για μένα το ότι η Μυρτώ και ο Μετίν ερωτεύονται κεραυνοβόλα, πέρα από κάθε σύμβαση, με μια ανεκτικότητα στον πολιτισμό και στη θρησκεία τους, με συγκινεί ιδιαίτερα. Τα παιδιά τους έχουν έναν πιο κυνικό και κωμικό ρεαλισμό» λέει ο σκηνοθέτης.

Espresso

Πηγή: tvnea.blogspot.com
Σχετικά πρόσωπα
Μανώλης Μαυροματάκης
Μαρία Λεκάκη
Λίλα Μπακλέση
Γιάννης Χατζηγεωργίου (δημοσ
Νίκος Μαγδαληνός
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551