Αναζήτηση
TOP TV: Τι γεύση μου άφησε το αφιέρωμα του "E TV” για την Ελεονώρα; | iShow.gr
Ειδήσεις
TOP TV: Τι γεύση μου άφησε το αφιέρωμα του "E TV” για την Ελεονώρα;
Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014
16:04
Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής με τίτλο #HASHTAG, το κανάλι που την φιλοξενεί ήθελε να μας επανασυστήσει την παρουσιάστρια, φτιάχνοντας μια εκπομπή για εκείνη. Η εκπομπή μας έδειξε όλη την πορεία της Ελεονώρας από το 2001 έως και σήμερα και αποκάλυψε πολλά στοιχεία παρασκηνιακά, τα οποία δεν τα γνωρίζαμε. Επίσης για την Ελεονώρα μίλησαν πολλοί άνθρωποι των media, που σαφώς η γνώμη τους μετράει. Μέσα από την εκπομπή είδαμε ένα-ένα τα βήματα της παρουσιάστριας από την πρώτη μέρα της στην τηλεόραση έως και σήμερα. Είδαμε τις σκέψεις της για ότι συνέβαινε τότε. Την αλήθεια της! Ήταν ένα "ντοκιμαντέρ" για τη ζωή και καριέρα της Ελεονώρας, μέσα από τα μάτια της ίδιας, αφού η ίδια η παρουσιάστρια εξιστορούσε την ζωή της στους τηλεθεατές.

Η εκπομπή, αν και πολλοί λένε ότι δεν υπήρχε λόγος να γίνει, προσωπικά πιστεύω ότι έπρεπε να γίνει. Και αυτό γιατί οι τηλεθεατές δεν έχουν μνήμη όσο αναφορά στα τηλεοπτικά πρόσωπα. Συνήθως τους ταυτίζουν με το είδος των εκπομπών που παρουσιάζουν τη δεδομένη στιγμή, χωρίς να θυμούνται από πού ξεκίνησαν και πως. Και αυτό είναι άδικο γιατί κάθε επαγγελματίας έχει μια πορεία στο χώρο που δουλεύει.

Και εκτός αυτού, τέτοιου είδους εκπομπές είναι πολύ σημαντικές για τα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν ή ασχολούνται με το χώρο… να δουν ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο φανταχτερά όσο φαίνονται και δεν γίνονται με ευκολία, αλλά με πολύ δουλειά και επιμονή. Η Ελεονώρα Μελέτη δεν είναι από τις περιπτώσεις που βγήκε στον αέρα μιας εκπομπής από τη μία στιγμή στην άλλη, ως κεντρική παρουσιάστρια (σύνηθες φαινόμενο της εποχής) αλλά προσπάθησε σιγά-σιγά, για να πετύχει να «χτίσει» το όνομα και την καριέρα που έχει σήμερα.

Πολλοί ξέρω ότι θα διαφωνήσετε με αυτό το κείμενο όμως να αναφέρω ότι δεν είμαι θαυμαστής της κα Μελέτη, ποτέ δεν ήμουν! Όμως όταν βλέπω ανθρώπους να προσπαθούν να κάνουν κάτι καλύτερο στην τηλεόραση… δεν μπορώ να μην το αναφέρω και να μην το επικροτήσω!


Επίσης θα μου άρεσε πολύ να δω κάτι αντίστοιχο και για άλλα πρόσωπα της TV. Μήπως το κανάλι… να το σκεφτεί; Θεωρώ ότι θα ήταν πολύ ωραίο να βλέπουμε ανθρωπους των media να μας λένε τις δικές τους αλήθειες. Όπως βλέπουν εκείνοι τα πράγματα γύρω από τη ζωή τους και την καριέρα τους. Σαν να κρυφοκοιτάζουμε το "ημερολόγιό" τους!

Να υπενθυμίσουμε ότι η πρεμιέρα της εκπομπής της, το #HASHTAG θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Νοεμβρίου.

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Ελεονώρα Μελέτη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551