Αναζήτηση
TOP TV: Η Ελένη γέννησε, το κοινωνικό πείραμα της Μελέτη και το overdose με Σεφερλή! | iShow.gr
Ειδήσεις
TOP TV: Η Ελένη γέννησε, το κοινωνικό πείραμα της Μελέτη και το overdose με Σεφερλή!
Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015
16:35
Με γεννητούρια ξεκινάει αυτή η εβδομάδα και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Για όλους τους τηλεοπτικούς συντάκτες, η γέννηση της κόρης της Ελένης Μενεγάκη είναι ένα από τα τηλεοπτικά γεγονότα της σεζόν. Σε κάποιους αρέσει αυτό, σε κάποιους όχι… αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Και αυτό φαίνεται και στα τηλεοπτικά προγράμματα, που όλα (σχεδόν) ασχολήθηκαν με το θέμα αυτό. Και ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις, όλα για την «Ελένη μας», όπως έλεγαν που σίγουρα θα φέρει νούμερα στις εκπομπές τους.
Και σε τέτοιες στιγμές… σκέφτομαι το αγαπημένο STAR. Πριν από λίγα χρόνια, το κεντρικό δελτίο του σταθμού θα ήταν αφιερωμένο στην γέννηση του παιδιού της Ελένης με εκτενέστατα ρεπορτάζ, συνδέσεις αλλά και αφιερώματα! Όμως η στροφή που έκανε… δεν του επιτρέπει να ασχοληθεί με τέτοια θέματα!
ΆΣΧΕΤΟ: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν καλεσμένος στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Το τι είπε δεν έχει σημασία! Αλλά καταλάβαμε όλοι… τη «δύναμη» της παρουσιάστριας!
Το #HASHTAG της προηγούμενης εβδομάδας μας καθήλωσε όλους, αφού ασχολήθηκε με τη λέξη #ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ. Εκτός από τις ιστορίες που είδαμε, που συγκλόνισαν όλο τον κόσμο στο παρελθόν, είδαμε και το κοινωνικό πείραμα της Ελεονώρας στο σταθμό των ΚΤΕΛ. Ένα παιδί εξαφανίστηκε και κανένας δεν ασχολήθηκε. Εκατοντάδες άνθρωποι είχαν στα χέρια τους την αφίσα, με την υποτιθέμενη εξαφάνιση, το παιδί ήταν δίπλα τους αλλά κανείς δεν τον είδε, κανείς δεν του μίλησε (εκτός μίας περίπτωσης). Πόσο σκληρό αλλά και συνάμα πόσο αληθινό. Τελικά όταν βλέπεις την αλήθεια στην τηλεόραση… είναι πολύ σκληρή!
Έγινε και η πρεμιέρα του “One Mark Show” στο MEGA. Αν σου αρέσει ως ηθοποιός και παρουσιαστής ο Μάρκος Σεφερλής… σίγουρα θα σου αρέσει το σόου. Αν όχι, σίγουρα δεν θα το δεις. Όσο κι αν προσπάθησα να δω… δεν άντεξα! Είναι τόσο full από Σεφερλή, που με κούρασε! Το σόου του Μάρκου… είναι μόνο για τους θαυμαστές του. Αλλά βρε MEGA πόσο Σεφερλή μπορεί να αντέξει ένας τηλεθεατής; Overdose από Σεφερλή!
ΑΣΧΕΤΟ: Αγαπώ την Αγγελική Νικολούλη… αλλά πόσο ακόμα θα τραβήξει το θέμα του Βαγγέλη Γιακουμάκη; Το θέμα έχει τραβηχτεί από τα μαλλιά! Θεωρώ ότι είναι καιρός να σταματήσει όλο αυτό! Εννοείται να μην κλείσει ο φάκελος… αλλά το τηλεοπτικό θέαμα!
Τελικά ο «Τροχός της Τύχης» πήγε πολύ καλά, όλη την εβδομάδα! Οι τηλεθεατές έδειξαν ενδιαφέρον για το τηλεπαιχνίδι του STAR, που σημαίνει ότι η κίνηση του καναλιού ήταν σωστή! Τα νούμερα της ζώνης του καναλιού επιτέλους είδαν μια άνοδο… Το αν θα κρατηθούν, θα τα δείξει ο χρόνος. Να που μια φορά το κανάλι της Κηφισιάς… τόλμησε και κέρδισε!


Πηγή: www.tvnea.com
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551