Αναζήτηση
TOP TV: Η χαρά της Τατιάνας, η επιστροφή της Ελένης, οι αλλαγές στο «E TV» και η Ντορέττα χαρίζει μήλα! | iShow.gr
Ειδήσεις
TOP TV: Η χαρά της Τατιάνας, η επιστροφή της Ελένης, οι αλλαγές στο «E TV» και η Ντορέττα χαρίζει μήλα!
Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015
16:05
Μετά από ένα μικρό διάλειμμα… το TOP TV επιστρέφει και είναι έτοιμο να σχολιάσει για άλλη μια φορά όλα όσα μας έκαναν εντύπωση την εβδομάδα που πέρασε. Η τηλεόραση και αυτή την εβδομάδα μας έδωσε πολύ «ψωμί» για να σχολιάσουμε!!!
Ξεκινώντας θα ήθελα να αναφερθώ στην πρεμιέρα της εκπομπής «Ελλάδα σ΄ αγαπώ» που έγινε το Σάββατο, μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Άλλο περίμενα… και άλλο είδα! Βασικά αυτό που είδα μου θύμιζε τόσο πολύ το “Celebrity Game Night” που πραγματικά αναρωτήθηκα, για ποιο λόγο το Μεγάλο Κανάλι να προβάλλει άλλη μία εκπομπή με το ίδιο concept. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, όπως έχω ξαναπεί, μου αρέσει πολύ ως παρουσιάστρια. Ήταν όσο καλή έπρεπε… για το συγκεκριμένο concept.

Όμως η εκπομπή «μπάζει» από παντού! Στην μεγαλύτερη διάρκεια της εκπομπής προσπαθούσα να βρω το λόγο του τίτλου της εκπομπής… αλλά δεν βρήκα λύση. Έτσι κι αλλιώς, το μόνο που θύμιζε «Ελλάδα» ήταν το απέραντο γαλάζιο σε όλο το σκηνικό και ο χάρτης στο πάτωμα του πλατό, (που ευτυχώς έπαιξαν και εκεί ένα παιχνίδι). Από την άλλη ο Σάββας Πούμπουρας και ο Σωτήρης Καλυβάτσης ήταν απλά καλοί… αν εξαιρέσεις κάποια «μαργαριτάρια» που «πέταξε» ο πρώτος. Όπως όταν έψαχναν το όνομα του Θανάση Βέγγου και εκείνος είπε: «Έλα μωρέ… αυτούς που τράκαρε με το τρένο, έχει πεθάνει» και γελούσε! Φυσικά το αποκορύφωμα του παιχνιδιού ήταν… τα «μήλα» που έδωσαν στο τέλος, ως δώρο στην ομάδα που κέρδισε! Πιο κιτς… πεθαίνεις! Νόμιζα ότι έβλεπα παρωδία ελληνικής εκπομπής… στην Αμερικάνικη τηλεόραση!
Λείπει η γάτα… χορεύει η Τατιάνα! Πιο χαρούμενη από ποτέ, πρέπει να αισθάνεται η Τατιάνα Στεφανίδου, όταν της έρχεται το πρωί… το «ραβασάκι» της Nielsen. Βλέπει τα νούμερα της εκπομπής της να ανεβαίνουν και εκείνη νομίζει ότι αυτό γίνεται λόγω των κοινωνικών θεμάτων που ασχολείται στην εκπομπή. Τατιάνα μου… λείπει η Ελένη από την εκπομπή. Γι’ αυτό γίνεται! Και να σου πω και το άλλο. Το ξέρεις άλλωστε ότι μπορεί η εκπομπή στον Alpha να έχει κάνει (αναγκαστικά) ένα βήμα πίσω, αλλά με αυτό τον τρόπο παίρνει φόρα για να περάσει πολύ μπροστά με την επιστροφή της «βασίλισσας» που έρχεται πολύ σύντομα για να καθίσει στο «θρόνο» της και πάλι!

ΑΣΧΕΤΟ: Αυτό που όλα τα κανάλια αποφάσισαν να «γεμίσουν» το πρόγραμμά τους με εκπομπές και σήριαλ και τώρα δεν έχουν να πληρώσουν τους εργαζομένους τους… με ξεπερνά!
Αν και στην καθημερινή Πρωινή ζώνη τα πράγματα δείχνουν ξεκάθαρα ποιοι είναι οι νικητές, έστω και με μικρή διαφορά… αφού το Πρωινό του ΑΝΤ1 πηγαίνει εξαιρετικά με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, έρχεται η Μαρία Μπεκατώρου το Σαββατοκύριακο και αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω στις τηλεθεάσεις, αφού θα «διεκδικήσει» και εκείνη το μερίδιο που της αναλογεί. Το «Πρωινό ΣΟΥ ΚΟΥ» έρχεται στον ΑΝΤ1 με φόρα και η Μαρία Μπεκατώρου, έχοντας δίπλα της καλούς συνεργάτες θα φέρει την ανατροπή! Γιατί από τη μία μιλάμε για τον «ΑΝΤ1» που ξέρει πώς να στήνει καλές εκπομπές και από την άλλη η εμπειρία της παρουσιάστριας στην πρωινή ζώνη… είναι μεγάλη και πολύ σημαντική!
Αλλαγές έρχονται από την άλλη εβδομάδα στο κανάλι του Περιστερίου. Το “Ε TV” έρχεται να κάνει μια σημαντική αλλαγή στο πρόγραμμά του, αφού θα μειώσει το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεών του, κατά ένα τέταρτο και θα το μεταθέσει στις 18:30 το απόγευμα. Έτσι πλέον το απόγευμα στις 18:30 θα ξεκινάει το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων με την Ελεονώρα Μελέτη, θα ολοκληρώνεται στις 19:15, ενώ ο «Σουλεϊμαν ο Μεγαλοπρεπής» θα ξεκινάει στις 19:30. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι θα μειωθεί σε χρόνο και η εκπομπή «Γυναίκες», αφού θα ολοκληρώνεται 10-15 λεπτά νωρίτερα! Μέσα στην εβδομάδα θα δούμε και το νέο τρέιλερ του Δελτίου του “E TV” που θα προαναγγέλλει αυτή την αλλαγή.

ΑΣΧΕΤΟ: Ας σταματήσουν πλέον τα κροκοδείλια κλάματα στην τηλεόραση! Παρουσιαστές και πανελίστες, το παράκαναν αυτή την εβδομάδα! Έλεος!
Τα τρία χρόνια της εκπομπής «Ο Κόσμος Ανάποδα» στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, γιόρτασε η Σοφία Τσίπα και οι συνεργάτες της, πριν από λίγες μέρες. Η εκπομπή έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία, και δεν αναφέρομαι στα νούμερα τηλεθέασης, αλλά στο ότι σχεδόν πάντα έχει καλεσμένους που έχουν ενδιαφέρον και δεν εμφανίζονται εύκολα σε άλλες εκπομπές. Και αυτό για μία εκπομπή… είναι επιτυχία!


Όσο πάει… τόσο πιο «χλιαρή» είναι η ανταπόκριση του κοινού όσο αναφορά στο “One Mark Show” του MEGA. Μάλλον το κανάλι έκανε ένα μεγάλο λάθος φέτος, δίνοντας δύο εκπομπές στον ηθοποιό. Με αυτό τον τρόπο τον «έκαψε» για τα καλά! Και εμάς… επίσης!


Πηγή: www.tvnea.com
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551