Αναζήτηση
Το τηλεμενού της Κυριακής για το δημοψήφισμα | iShow.gr
Ειδήσεις
Το τηλεμενού της Κυριακής για το δημοψήφισμα
Κυριακή, 5 Ιουλίου 2015
11:59
Πυρετώδειςπροετοιμασίεςαπό τους τηλεοπτικούςσταθμούςενόψει της διεξαγωγής τουδημοψηφίσματοςτης Κυριακής.

Οι επιτελείς των καναλιών αποφάσισαν την αναπροσαρμογή των προγραμμάτων τους με ενημερωτικές εκπομπές ώστε να καλύψουν τις εξελίξεις.

Τι περιέχει το τηλεμενού της Κυριακής όμως;

Οι τηλεοπτικοί σταθμοί λοιπόν, κατά αλφαβητική σειρά, θα μεταδώσουν τις εξής ενημερωτικές εκπομπές:

Ο ALPHA θα ξεκινήσει στις 6:00 με τον Σπύρο Χαριτάτο και την εκπομπή «Πρωινή ενημέρωση Alpha». Στις 10:00 και μέχρι τις 13:00, τη σκυτάλη παραλαμβάνει ο Νίκος Μάνεσης.

Από τις 18:00, η εκπομπή «Η Ελλάδα αποφασίζει» μεταφέρει τις τελευταίες πληροφορίες από τη διαδικασία του δημοψηφίσματος, παρακολουθεί τη ροή των αποτελεσμάτων και καταγράφει τις πρώτες αντιδράσεις. Συντονίζει ο Αντώνης Σρόιτερ, σχολιάζει και αναλύει η Έλλη Στάη. Μεταδίδουν: από τις Βρυξέλλες ο Νίκος Μπέλλος, από το Βερολίνο η Φαίη Καραβίτη και από την Ουάσιγκτον ο Θάνος Δημάδης. Στο στούντιο του Alpha, θα βρίσκονται επίσης κορυφαία στελέχη των κομμάτων, αναλυτές, δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι της κοινωνίας καθώς και προσωπικότητες από το χώρο των Γραμμάτων και των Τεχνών.


Ο ΑΝΤ1 θα ξεκινήσει το πρόγραμμά του στις 7:15 το πρωί με την εκπομπή «Έκτακτη Επικαιρότητα». Στο στούντιο θα είναι η Ρίτσα Μπιζόγλη και ο Γιώργος Κούρος μαζί με τον Γιώργο Παπαδάκη. Με ζωντανές συνδέσεις και καλεσμένους στο στούντιο αλλά και χρηστικές πληροφορίες για την ψηφοφορία, παρακολουθούν και μας μεταφέρουν βήμα – βήμα την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας.

Από τις 18:00, η Μαρία Χούκλη αναλαμβάνει τη σκυτάλη της ενημέρωσης με την εκπομπή «Δημοψήφισμα 2015 – Ώρα Ευθύνης», ενώ στις 19:00 ο Στράτος Φαναράς θα πει την πρόβλεψη της Metron Analysis για το αποτέλεσμα


Η ΕΡΤ1 Θα ξεκινήσει στις 07.00 με τον Τάκη Σαράντη και τον Χρήστο Παγώνης που θα μεταφέρουν το κλίμα από το άνοιγμα της κάλπης. Στις 10.00 και έως τις 12.00 τη σκυτάλη της ενημέρωσης παραλαμβάνουν ο Φάνης Παπαθανασίου και η Μάριον Μιχελιδάκη, ενώ από τις 13.00 έως τις 15.00 η Μαριλένα Κατσίμη και ο Γιάννης Δάρρας θα παρακολουθούν την εξέλιξη της διαδικασίας και στις 16.00 στο στούντιο θα είναι ο Ανδρέας Ροδίτης με την Ελένη Χρονά και τον Νίκο Αγγελίδη.

Από τις 18.00 και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας ο Πάνος Χαρίτος και ο Αντώνης Αλαφογιώργος θα παρουσιάσουν την κεντρική ενημερωτική εκπομπή για το δημοψήφισμα με προσκεκλημένους στο στούντιο πολιτικούς, δημοσιογράφους, αναλυτές και ειδικούς επιστήμονες, όπου θα παρακολουθήσουν τα πρώτα προγνωστικά μετά το κλείσιμο της κάλπης, θα αναλύσουν τη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος και θα επιχειρήσουν μια πρώτη εκτίμηση του αντικτύπου του εντός και εκτός συνόρων.


Το MEGA ξεκινά τη μαραθώνια κάλυψη στις 07.00 το πρωί με τον Μανώλη Αναγνωστάκη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, ενώ στις 10.00 τη σκυτάλη της ενημέρωσης αναλαμβάνουν ο Γιώργος Οικονομέας και ο Δημήτρης Καμπουράκης. Στις 14.00 θα μεταδοθεί το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων με την Λίζα Δουκακάρου, ενώ στις 17.00, η Μαρία Σαράφογλου μαζί με τον Αντώνη Φουρλή θα ενημερώνουν για τις εξελίξεις.

Από τις 18.00, η Όλγα Τρέμη, ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο Νίκος Ευαγγελάτος –και μαζί τους όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του σταθμού- καταγράφουν και μεταφέρουν, λεπτό προς λεπτό, όλες τις εξελίξεις. Από τις 19.00 ο Ηλίας Νικολακόπουλος και ο Τάκης Θεοδωρικάκος, παρουσιάζουν και αναλύουν τα αποτελέσματα. Μόλις ξεκαθαρίσει το σκηνικό θα μεταδοθούν οι πρώτες αντιδράσεις, οι δηλώσεις Τσίπρα, Σαμαρά, των άλλων αρχηγών, αλλά και τα μηνύματα από το Βερολίνο, τις Βρυξέλλες, την Ουάσινγκτον και το Παρίσι. Στο στούντιο, πολιτικοί, προσωπικότητες της δημόσιας ζωής και δημοσιογράφοι, σχολιάζουν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και μιλούν για την επόμενη μέρα του «ναι» ή του «όχι».


Ο ΣΚΑΪ θα ξεκινήσει στις 6:30 το πρωί με τον Γιώργο Αυτιά να καταγράφει το άνοιγμα της κάλπης σε όλη τη χώρα , ενώ ο Βασίλης Λυριτζής και ο Δημήτρης Οικονόμου παίρνουν τη σκυτάλη στις 9.00 το πρωί και μέχρι τις 11.00 μεταφέρουν όλα τα νεώτερα από τα εκλογικά κέντρα. Από τις 11.00 και μέχρι τις 12.30 στο στούντιο του ΣΚΑΪ θα είναι ο Τάκης Χατζής, ενώ από τις 12.30 έως τις 14.00 το μεσημέρι αναλαμβάνουν ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος. Στη συνέχεια έως τις 15.30 στο στούντιο θα είναι ο Σπύρος Μάλλης με την Άννα Μπουσδούκου, ενώ στις 17.00 η Εύα Αντωνοπούλου μεταφέρει όλες τις έως τότε εξελίξεις.

Στις έξι το απόγευμα τη σκυτάλη της ενημέρωσης παίρνει η Σία Κοσιώνη και μαζί της θα είναι ο Αλέξης Παπαχελάς, ο Παύλος Τσίμας, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο Άρης Πορτοσάλτε. Ακόμη, ο Γιώργος Αυτιάς, ο Βασίλης Λυριτζής, ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Τάκης Χατζής και φυσικά όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο του ΣΚΑΪ.


Τέλος το STAR ξεκινά στις 18:00 να μεταδίδει την εκπομπή «Ναι ή Όχι; Η ώρα της απόφασης» που συντονίζει ο Νίκος Χατζηνικολάου. Μαζί του στο στούντιο η Μάρα Ζαχαρέα, η Πόπη Τσαπανίδου, στελέχη των κομμάτων, δημοσιογράφοι, οικονομικοί αναλυτές, προσωπικότητες της δημόσιας ζωής που θα σχολιάσουν την ετυμηγορία της κάλπης, τα σενάρια και τις αποφάσεις της επόμενης μέρας. Με απευθείας συνδέσεις σε δεκάδες σημεία της χώρας, θα μεταδίδει λεπτό προς λεπτό την πορεία της διαδικασίας, τις εξελίξεις και τα αποτελέσματα.

Έτσι λοιπόν θα καλύψουν τα τηλεοπτικά κανάλια το δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου και στο χέρι σας είναι για το ποιο θα επιλέξετε να παρακολουθήσετε…!

Γρηγόρης Μελάς- newsit

Πηγή: www.tvnea.com
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551