Αναζήτηση
To jacket της Melania Trump που έχει κάνει χαμό | iShow.gr
Ειδήσεις
To jacket της Melania Trump που έχει κάνει χαμό
Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018
16:33


"I don't really care"....Ούτε κι εμείς...


Κάθε Πρώτη Κυρία της Αμερικής χρησιμοποιεί τη δύναμη της θέσης της για να μιλήσει για σημαντικά θέματα που απασχολούν την κοινωνία μας ή την κοινωνία των Η.Π.Α.

H Melania Trump στον ρόλο αυτό, ως τώρα δεν έχει κάνει και πολλά, πέρα από το να στέκεται με απάθεια δίπλα στον άντρα της, προσπαθώντας να αποφύγει κάθε επικοινωνία μαζί του.

Όταν λοιπόν, ο Trump αποφάσισε να χωρίσει τις οικογένειες της Αμερικής, να χωρίσει γονείς από τα παιδιά τους, πιο συγκεκριμένα, η "Πρώτη Κυρία" θεώρησε σκόπιμο να επισκεφθεί τα παιδιά αυτά των μεταναστών που βρίσκονται στα σύνορα του Texas.

Προφανώς δεν σκέφτηκε καν το αντίκτυπο που θα είχε η επίσκεψή της αυτή -όχι καλό αντίκτυπο, μιας και... φόρεσε ότι βρήκε μπροστά της! Αυτό θέλουμε να πιστεύουμε, γιατί όταν σε μια τόσο σημαντική συνάντηση, φοράς ένα jacket που αναγράφει "I don't really care, do you?" (=Δεν με νοιάζει και πολύ, εσένα;) τότε μόνο άσχημα πράγματα μπορούμε να σκεφτούμε για το εν λόγω πρόσωπο.

Για παράδειγμα: δεν είδε το jacket που φόρεσε και ΠΟΥ το φόρεσε; Ή το είδε και πίστεψε ότι η εμφάνισή τηςείναι μικρής σημασίας (όταν είσαι ένα τέτοιο πρόσωπο ακόμα και το μανικιούρ σου έχει αντίκτυπο). Ή μήπως εννοεί όσα γράφει το jacket; Όπως και να έχει, το θέμα είναι ένα: το κεφάλι βρωμάει. Από τον Πρόεδρο της Αμερικής και την διοίκησή του μέχρι και την Πρώτη Κυρία της Αμερικής.

Φωτό:instagram @yahoostyleuk


Πηγή: www.allyou.com
Σχετικά πρόσωπα
Μελάνια Τραμπ
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551