Αναζήτηση
Το έριξε στην φιλοσοφία η Μαρία Ηλιάκη μετά το κόψιμο της εκπομπής της | iShow.gr
Ειδήσεις
Το έριξε στην φιλοσοφία η Μαρία Ηλιάκη μετά το κόψιμο της εκπομπής της
Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015
19:05
Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες για την Μαρία Ηλιάκη γιατί ήταν η ευκαιρία της να λάμψει χωρίς να είναι από την αντανάκλαση του φωτός στο κεφάλι του Νίκου Μουτσινά. Το Αυτά είναι όμως πέραν της πρώτης εκπομπής δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει τον υπερβολικά ψηλό πήχη του ΣΚΑΪ, αλλά ούτε και τις μειωμένες απαιτήσεις που ήρθαν όταν στο κανάλι αντιλήφθηκαν το προϊόν τους και τον ανταγωνισμό σε συνδυασμό με την δυναμική τους.

Είναι σύνηθες στις κυρίες της σόουμπιζ μετά από ισχυρά χτυπήματα στην προσωπική ζωή ή τα επαγγελματικά τους να ανεβάζουν στα social media φωτογραφίες με τσιτάτα και ατάκες από ποιήματα ή ρητά γνωστών φιλοσόφων.

Μετά την Κατερίνα Καινούργιου, τον Μάκη Πουνέντη και πολλούς άλλους, η Μαρία Ηλιάκη ανάρτησε μια motivational pic με ένα μήνυμα που δεν ξέρουμε που αναφέρεται, αλλά μεταφράζεται ποικιλοτρόπως.

«Μην στενοχωριέσαι για κάτι που δεν μπορείς να κάνεις» ήταν η ουσία του μηνύματος.

Τώρα το πιο πιθανό είναι η Μαρία να την ανάρτησε γιατί απλώς της άρεσε και όπως είθισται όλοι οι χάνοι και οι ροφοί των κουτσομπολίστικων ιστοσελίδων τσίμπησαν.

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Μαρία Ηλιάκη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551