Αναζήτηση:
Το χωριό του Άι Βασίλη είναι στην... Καλλιθέα!
Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017
19:16


Ένα φανταστικό ταξίδι στην παραμυθένια χώρα των Χριστουγέννων οργανώνει ο δήμος Καλλιθέας και προσκαλεί τους λιλιπούτειους ταξιδιώτες να απολαύσουν τη μαγεία του με  παιχνίδια, παραμύθια,  happenings και  δώρα από τον αγαπημένο άγιο των παιδιών. 
 Από τις 8 Δεκεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου η πλατεία Δαβάκη φοράει τα γιορτινά της για να γίνει  το κέντρο των εκδηλώσεων  που θα περιλαμβάνουν από θεατρικά και μουσικά δρώμενα μέχρι χριστουγεννιάτικα εργαστήρια και κινηματογραφικές προβολές για τα παιδιά. 

Όπως λέει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Καρνάβος: “ Διοργανώνουμε και φέτος ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα, που αφορά όλες τις ηλικίες. 

H Καλλιθέα είναι μια ανθρώπινη πόλη, μια πόλη που έχει μείνει «γειτονιά» και τα Χριστούγεννα στην Καλλιθέα δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα αλλά και μια μοναδική ευκαιρία και τους κατοίκους της Aττικής να γνωρίσουν την πόλη μας.” «Tα φετινά Χριστούγεννα θα είναι ξεχωριστά για όλους μας», επισημαίνει από την πλευρά του αντιδήμαρχος πολιτισμού,  Μανώλης Κωστάκης και συνεχίζει: 

“Διαμορφώσαμε ένα πλούσιο χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα που φιλοδοξεί να δώσει χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Καρουζελ, τρενάκι βόρειος πόλος, κουκλοθέατρο, μουσικές παιδικές παραστάσεις, εργαστήρια χριστουγεννιάτικων κατασκευών είναι μερικές από τις εκπλήξεις που περιμένουν όσους επισκεφτούν την Καλλιθέα”.  Για το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεθούν την ιστοσελίδα του δήμου: www.kallithea.gr 
Πηγή: protothema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο
NEWSLETTER
Δηλώστε το email σας για να λαμβάνετε κάθε απόγευμα τις δημοφιλέστερες ειδήσεις της ημέρας.