Αναζήτηση
Τηλεκοντρόλ: Έρχεται το Γυάλινο Κουτί-Μπέζος και Φιλιππίδης μαζί στον ΑΝΤ1; | iShow.gr
Ειδήσεις
Τηλεκοντρόλ: Έρχεται το Γυάλινο Κουτί-Μπέζος και Φιλιππίδης μαζί στον ΑΝΤ1;
Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014
14:35
Καλησπέρα σας. Πέμπτη σήμερα κι εγώ είμαι εδώ σε ένα ακόμα Τηλεκοντρόλ. Πάμε αμέσως στα θέματά μας.

Έντονη κινητικότητα επικρατεί στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 σχετικά με το νέο πρόγραμμα του καναλιού που θα βγει στο Β μισό. Ήδη 2 νέες σειρές ετοιμάζονται ενώ το Γυάλινο Κουτί ένα πρόγραμμα που σαρώνει έξω έρχεται στις οθόνες μας.

Μιας και ανέφερα αυτές τις 2 σειρές δημοσιεύματα θέλουν τους πρωταγωνιστές στην μια από αυτές να είναι ο Γιάννης Μπέζος και ο Πέτρος Φιλιππίδης. Δεν το επιβεβαιώνουμε , απλά το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη.



Δεν κόβεται λοιπόν το JOY, γίνεται απλά πρωινό. Λίγο παράξενη η κίνηση αυτή, όπως και ότι η Αφροδίτη Γραμέλη αποχώρησε από την εκπομπή. Ε πώς να σχολιάσεις μετά… κάτι αποτυχημένο όταν συμμετείχες σε ένα αποτυχημένο πρόγραμμα… Δεν το δικαιούσαι… Αυτό μάλλον σκέφτηκε η δημοσιογράφος και έπραξε πολύ σωστά.

Όλα τα καλά και μεγάλα στελέχη τα έχει πάρει ο ΑΝΤ1. Είναι λίγο παράξενο αυτό που γίνεται καθώς φαίνεται πως ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να μην αφήσει τίποτα καλό εκτός καναλιού… Η επόμενη χρονιά μάλλον θα είναι μια πολύ δημιουργική χρονιά σε όλους τους τομείς στο συγκεκριμένο κανάλι.

Αν νομίζετε ότι δεν υπήρχε παρασκήνιο με τον Σπυροπούλου γελάστε, όπως γελάστηκα κι εγώ ο ίδιος την πρώτη μέρα. Βλέπετε κάποια προσωπικά θέματα δεν με άφησαν να το ψάξω περισσότερο κι έμεινα απλά στην θέση του καναλιού. Ωστόσο υπήρχε θέμα , άσχετα αν τα τούμπαρε όλα η παρουσιάστρια… Το ξέρατε ότι η Σπυροπουλου κάποτε ήταν λουλουδου σε μπουζούκια (δεν το λέω για κακό, μην παρεξηγηθώ); Εγώ πάντως όχι, χθες το έμαθα..
Με τα ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝΣ θα αλλάξει χρόνο ο ΑΝΤ1, με τον Σπύρο Παπαδόπουλο ο ALPHA και το MEGA μάλλον με ξένη ταινία και σύνδεση με το κέντρο της Αθήνας.

Κάπου εδώ εγώ κλείνω, και σας αποχαιρετώ . Για εμένα η προηγούμενη εβδομάδα ήταν λίγο δύσκολη στο προσωπικό κομμάτι. Το μυαλό είναι πολύ άτιμο… Πέρασα δύσκολα, στεναχωρήθηκα, όμως σηκώθηκα και τώρα είμαι εδώ και είμαι πολύ καλά. Μια φίλη μου είπε: κύκλος είναι και γυρίζει και όταν χάνεις κάτι, έρχεται πάντα κάτι καλύτερο.. και ναι είναι αλήθεια. Ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ διαφόρους φίλους και μη- κυρίως στο Facebook-, που κατάλαβαν ότι κάτι τρέχει με την πάρτη μου, και μου έστειλαν ένα μήνυμα για συμβουλές και που νοιάστηκαν για έναν άγνωστο. Πραγματικά με συγκίνησε αυτό, δεν το περίμενα. Κλείνω εδώ αυτόν τον μικρό πρόλογο και συνεχίζω με ευχές.

Εύχομαι να περάσετε καλά αυτές τις γιορτές με υγεία . Το πνεύμα των Χριστουγέννων να πλημμυρίσει τις καρδιές όλων και το φώς της γέννησης του Χριστού να οδηγεί πάντα τα βήματα μας. Χρόνια πολλά και ό,τι καλύτερο για την καινούρια χρονιά!

Ραντεβού με το νέο έτος!!


Πηγή: www.tvnea.com
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551