Αναζήτηση
Τι θα δούμε στις "Γεύσεις στη φύση" (Skai-14:00) | iShow.gr
Ειδήσεις
Τι θα δούμε στις "Γεύσεις στη φύση" (Skai-14:00)
Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2014
08:34
Κυριακάτικο τραπέζι με τους πιο πρωτότυπους και εντυπωσιακούς συνδυασμούς σε γεύσεις και υλικά, σερβίρει ο Βαγγέλης Δρίσκας στις «Γεύσεις στη Φύση», σήμεραστις 14.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Η εκπομπή ξεκινά με τα αγαπημένα σε όλους ζυμαρικά. Ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει πένες με πικάντικη σάλτσα, ψητό χοιρινό με βότκα και η συνέχεια κρύβει ακόμη περισσότερη νοστιμιά. Φτιάχνουν ένα αφράτο σουφλέ με λαχανικά και κεφαλοτύρι από την Ίο, μία πρωτότυπη σαλάτα με βαλεριάνα και ψητό τυρί με την πιο πρωτότυπη τραγανή κρούστα. Στη συνέχεια στην εκπομπή ο Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει βήμα-βήμα το πιο κλασικό ιταλικό κυριακάτικο πιάτο, ναπολιτάνικο ραγού με μοσχαράκι και σκορδάτες πατάτες.
Ακόμη, φτιάχνουν τα πιο εύκολα γλυκά, δύο σοκολατένιες λιχουδιές που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Σαμπλέ σοκολάτας, αφράτα και πολύ πλούσια σε γεύση μπισκότα με μία πρωτοτυπία στα υλικά και σοκολατάκια με ξερά φρούτα και ξηρούς καρπούς που ετοιμάζονται κυριολεκτικά με δύο κινήσεις.

«Γεύσεις στη Φύση» με διαλεκτά υλικά, χρήσιμες συμβουλές, ολοκαίνουργιες συνταγές ξετυλίγονται πάνω στον μαγειρικό πάγκο, αναμειγνύονται κάτω από τις οδηγίες του Βαγγέλη Δρίσκα για να καταλήξουν εντυπωσιακά σε μοναδικά γευστικά πιάτα.

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά show
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551