Αναζήτηση
Θύματα καιρικών φαινομένων ο Παπαδάκης και ο Αρνιακός! | iShow.gr
Ειδήσεις
Θύματα καιρικών φαινομένων ο Παπαδάκης και ο Αρνιακός!
Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014
21:33
Ο Γιώργος Παπαδάκης και ο Τάσος Αρνιακός έμοιαζε να «χτυπήθηκαν» απο το «πνεύμα του κακού».

Αυτό που βλέπαμε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Παπαδάκη, όταν σε «διπλό παράθυρο» εμφανίστηκε με τον μετεωρολόγο της «καρδιάς μου» (γιατί ο Τάσος Αρνιακός είναι μοναδικός σε αυτό που κάνει) έμοιαζε με φάρσα πρωταπριλιάτικη. Παρακολουθούσα με το σκυλί αγκαλιά, κάτω απο το πάπλωμα, ενώ έξω ο ουρανός ακολουθούσε το τραγούδι της Δήμητρας Γαλάνη:

«Bροχή και σήμερα, βροχή στην στράτα μας... ατέλειωτη βροχηηηηη... και συ στα σύνορα σ’ ενα χαράκωμα και γύρω ο θάνατος...», τον Τάσο Αρνιακό να προβλέπει χιόνια στα βόρεια της χώρας και δίπλα ο χάρτης του καιρού με «σημαδεμένες θερμοκρασίες» από 28 έως 32 βαθμούς και ένα ήλιο «Να» με το συμπάθιο. Όσο προέβλεπε ο κύριος Αρνιακός χιόνια και βροχές, τόσο περισσότερο για «μίνι καύσωνα» προειδοποιούσε ο χάρτης. Ακαριαία σκέφτηκα την πιθανότητα να έβλεπε κάποιος με προβλήματα ακοής ή να παρακολουθούσε κάποιος χωρίς ήχο...

Πριν προλάβω να σκεφτώ και την θεία Ασημούλα η οποία έχει ένα πρόβλημα με την μπαταρία του ακουστικού τις τελευταίες μέρες, τόσο ο Τάσος Αρνιακός, όσο και ο Γιώργος Παπαδάκης ξέσπασαν εναντίον των «καρτών». Το φανταστρουμφικό είναι ότι δεν έγινε μία φορά, όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής. Πολύ συχνά όταν ο Τάσος Αρνιακός, προβλέπει ανεμοστρόβιλους και κατακλυσμούς, οι χάρτες δίπλα δείχνουν καλοκαίρι και ξαστεριά. Να μου το θυμηθείτε ότι ή η Χριστίνα Σούζη ή ο Αρναούτογλου (μετεωρολόγος) έχουν "χακάρει" τα συστήματα στο κοντρόλ του ANT1.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας απο την συχνότητα του ΣΚΑΙ ένας ακόμη παρουσιαστής που έχασε την υπομονή του, ήταν ο Μάκης Πουνέντης. Ο λόγος; Το ξεπερασμένο DWTS. O Πουνέντης, λοιπόν, που «βουνό το δίκιο του» είπε το αυτονόητο, έχοντας δίπλα του την Μαρία Ηλιάκη πάντα. «Το φετινό σόου δεν έχει σταρς». Μάκη μου, δεν θέλω να σε φιτιλιάσω περισσότερο απ' όσο είσαι, αλλά το φετινό dancing είναι τόσο «φρέσκο» σαν να τρως μπακαλιάρο τηγανισμένο που έχει μείνει στο ψυγείο τέσσερις μέρες , έχοντας παρέα ολίγη σκορδαλιά, με παντζάρια.

provocateur.gr

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Γιώργος Παπαδάκης
Τάσος Αρνιακός
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551