Αναζήτηση
Θέμος Αναστασιάδης: «Θα είναι η τελευταία μου χρονιά στο Όλα, το έχω πάρει απόφαση»! | iShow.gr
Ειδήσεις
Θέμος Αναστασιάδης: «Θα είναι η τελευταία μου χρονιά στο Όλα, το έχω πάρει απόφαση»!
Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014
22:04
Λίγο πριν την πρεμιέρα του Όλα Μπιπ, την Δευτέρα 27 Οκτωβρίου, ο Θέμος Αναστασιάδης μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Αντ1 για την ιδέα του τίτλου, τη Δούκισσα Νομικού αλλά και την απόφασή του να βρίσκεται για τελευταία χρονιά στην τηλεόραση.

Ο παρουσιαστής και εκδότης εκμυστηρεύτηκε ότι ο φετινός τίτλος της εκπομπής ήταν ιδέα της Δούκισσας Νομικού, ενώ όταν ρωτήθηκε ποιον θα ήθελε για καλεσμένο, είπε με χιούμορ: «Έχουν έρθει όλα τα πρόσωπα. Μέχρι και ο Χατζηνικολάου έκανε το λάθος να έρθει. Θα ήθελα τη Jennifer Lawrence».

Ο Θέμος Αναστασιάδης, όμως, έκανε και μια αποκάλυψη: «Θα είναι η τελευταία μου χρονιά φέτος στο Όλα και το έχω πάρει απόφαση. Είναι τέτοιο ζήτημα που το λέει πρώτα κανείς στον εαυτό του και μετά στους υπόλοιπους. Γι’ αυτό το λόγο κιόλας θέλω να πω περισσότερα πράγματα από όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες χρονιές. Θέλω να κάνω ένα άλλο κεφάλαιο. Έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου και ελπίζω να τα υλοποιήσουμε. Δεν έχει να κάνει με τα media. Μπορούν να μείνουν ήσυχοι οι ανταγωνιστές μας. Πάω για αλλού… αυτό είναι το μήνυμα».

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Θέμος Αναστασιάδης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551