Αναζήτηση
Θέμης Μάλλης: Αποκαλύπτει την άγνωστη παραίτηση της Ελεονώρας από το Star! | iShow.gr
Ειδήσεις
Θέμης Μάλλης: Αποκαλύπτει την άγνωστη παραίτηση της Ελεονώρας από το Star!
Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2014
16:05
O Θέμης Μάλλης, ο οποίος συνεργάστηκε με άψογο τρόπο με την Ελεονώρα Μελέτη και πέρα από την συνεργασία τους είναι και πολύ καλοί φίλοι, αποκαλύπτει το άγνωστο παρασκήνιο που είχε εκτυλιχθεί πριν από λίγο καιρό στο Star και τελικά οδήγησε στην αποχώρηση και των δύο από το κανάλι.

Μιλώντας στο people αποκάλυψε ένα άγνωστο τηλεοπτικό παρασκήνιο που ελάχιστοι γνώριζαν.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και η παρουσιάστρια ήθελαν από πέρυσι να δημιουργήσουν μία νέα εκπομπή με άλλο περιεχόμενο και μάλιστα είχαν βρει και τον τίτλο, «Restart». Όμως τελικά δεν άλλαξε τίποτα και όπως θυμάται ο Θέμης Μάλλης:

«Συνεχίσαμε με μια συνταγή που είχε πεθάνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Πήγαμε πίσω. Ήταν να ξεκινήσουμε κάτι διαφορετικό, που είχε συμφωνηθεί το Μάιο του 2013 τόσο με τον Σταμάτη Μαλέλη όσο και με τη διοίκηση του σταθμού. Όταν έφυγε ο Σταμάτης, το πράγμα άρχισε να αλλοιώνεται και πήγαμε στη λογική πως δεν θα κάνουμε πολλά νέα πράγματα και θα εξακολουθήσουμε να έχουμε ένα gossip ύφος. Στην αρχή της προηγούμενης σεζόν, έγινε μια προσπάθεια να αλλάξουμε τον τρόπο παρουσίασης αυτού του gossip περιεχομένου.

Τον Ιανουάριο, όμως, ο σταθμός θέλησε να κάνει κάτι ακόμα πιο ξεχασμένο: Μας ζήτησε να απομακρύνουμε δύο ανθρώπους που δούλευαν για το Μελέτησέ Το και παράλληλα η εκπομπή να γίνει καθαρά gossip, όπως αυτές που βλέπαμε στην αρχή της δεκαετίας του 2000. Τότε, η Ελεονώρα υπέβαλε την παραίτησή της κι εγώ ζήτησα να πάρω το υπόλοιπο της άδειάς μου και να μην επιστρέψω στο κανάλι.

Μεσολάβησε ένα Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα η διοίκηση του σταθμού μάς τόνισε πως, αν σταματούσε η εκπομπή, αυτόματα θα έφευγαν από το Star δεκαπέντε άτομα που δούλευαν μαζί μας». Αυτό ουσιαστικά λειτούργησε σαν τη σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι και τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους ο οποίος οδήγησε τον δημοσιογράφο και την παρουσιάστρια στο «Ε».

Πηγή: tvnea.blogspot.com
Σχετικά πρόσωπα
Θέμης Μάλλης
Ελεονώρα Μελέτη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551