Αναζήτηση
Τατιάνα VS Ελένη : Οι βασίλισσες των δώρων τώρα απέναντι | iShow.gr
Ειδήσεις
Τατιάνα VS Ελένη : Οι βασίλισσες των δώρων τώρα απέναντι
Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου 2014
11:35
Την περασμένη σεζόν η μεσημεριανή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη είχε μετατραπεί σε ένα άτυπο telemarketing, αφού κάθε της στήλη είχε να προσφέρει στους τηλεθεατές πολλά δώρα.

Δεν είναι λίγες άλλωστε οι νοικοκυρές που δημιούργησαν account στο twitter μόνο και μόνο για να μπορούν να λαμβάνουν μέρος στις κληρώσεις των δώρων. Απο αντηλιακά μέχρι καλάθια με προϊόντα για την κουζίνα είχε για μας η Ελένη και ομολογουμένως δεν της βγήκε σε κακό.
Απο την άλλη η Τατιάνα Στεφανίδου , δεν χαρακτηρίζεται άδικα ως η βασίλισσα των τηλεφωνημάτων , αφού κι αυτή με την σειρά της κάθε βδομάδα έκανε κληρώσεις για χιλιάδες ευρώ αλλά και κάθε μέρα η εκπομπή έδινε στους τηλεθεατές απο τραπεζαρίες μέχρι κρεβατοκάμαρες.
Οι δυο κυρίες φέτος θα βρεθούν απέναντι κι το μόνο σίγουρο είναι ότι οι μόνοι κερδισμένοι θα είναι οι τηλεθεατές αφού είναι σχεδόν σίγουρο ότι φέτος εκτός απο την τηλεθέαση θα κοντραριστούν και στο ποια θα καταφέρει να δώσει τα περισσότερα δώρα, αρκεί φυσικά να μην φτάσουμε στη υπερβολή γιατί τηλεόραση θέλουμε να βλέπουμε όχι να πηγαίνουμε για ψώνια.....

Πηγή: tvnea.blogspot.com
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551