Αναζήτηση
Τα σχόλια του Νίκου Γεωργιάδη για την τηλεόραση! | iShow.gr
Ειδήσεις
Τα σχόλια του Νίκου Γεωργιάδη για την τηλεόραση!
Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014
13:34
-Είναι υπερβολή να πούμε πως χτες στα Καρντάσιανς η Μαρία Μπεκατώρου ήταν πολύκαλύτερη από πέρσι; Το live φαίνεται να την ευνοεί και η ίδια έδειχνε να το απολαμβάνει περισσότερο.
-Μετά από πολλές καθυστερήσεις ξεκίνησαν επιτέλους σήμερα τα γυρίσματα της Εθνικής Ελλάδος του Γιώργου Καπουτζίδη με πρωταγωνίστριες την Κωνσταντίνα Μιχαήλ, τη Σμαράγδα Καρύδη, τον Κώστα Αποστολάκη και πολλούς άλλους. Μην περιμένετε ότι θα δείτε κάτι που θα μοιάζει με το Παρά Πέντε- το μόνο κοινό τους στοιχείο είναι έμφαση στη δύναμη της παρέας με πιο έντονα όμως συγκινησιακά στοιχεία.
-Από τα σήριαλ του ΑΝΤ1, η Εκδρομή και το Ταμάμ είναι εκείνα που κερδίζουν με διαφορά τις εντυπώσεις και συζητιούνται περισσότερο. Από τη Δευτέρα ξεκινούν και οι Συμμαθητές με εντυπωσιακό καστ και ο άνθρωποι του σταθμού έχουν πολλούς λόγους να πιστεύουν πως θα ταράξει τις ισορροπίες στην prime time ζώνη.
-Αντιθέτως οι Τρίχες δεν έχουν κερδίσει ακόμα τις εντυπώσεις- γιατί όλοι πρέπει να φωνάζουν σε αυτό το σήριαλ; Μιλώντας για τρίχες μαθαίνουμε ότι ο Μάνος Ιωάννου (που επίσης δίνει σήμερα μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στοΟΚ!) αποφάσισε να κόψει επιτέλους τα μαλλιά του και μάλιστα το κούρεμά του θα ενσωματωθεί και στο σενάριο της σειράς Όρκος Σιωπής όπου πρωταγωνιστεί).
entertv.gr

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Νίκος Γεωργιάδης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551