Αναζήτηση
Τα έξυπνα γυαλιά που φιλοδοξούν να νικήσουν τα Google Glass | iShow.gr
Ειδήσεις
Τα έξυπνα γυαλιά που φιλοδοξούν να νικήσουν τα Google Glass
Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2014
11:34
Μια μικρή αμερικανική εταιρεία που ονομάζεται Vuzix ελπίζει σε συνεργασία με τη lenovo που θα της επιτρέψει να κάνει μια δυνατή είσοδο στην αγορά φορετής τεχνολογίας της Κίνας.
Δεν πέρασε πολύς καιρός μετά την αποκάλυψη του google glass το 2012 όταν οι εταιρείες τεχνολογίας άρχισαν να εξετάζουν την πιθανότητα χρήσης των γυαλιών ως πλατφόρμα για φορετούς υπολογιστές.
Η Lenovo, ο κινεζικός γίγαντας στο χώρο των υπολογιστών, ήταν μια από αυτές. Η μεγαλύτερη εταιρεία υπολογιστών στον κόσμο, γνωστή για την πειραματική της καινοτομία που δημιούργησε πολυάριθμους μετατρέψιμους φορητούς υπολογιστές και ένα ομόκεντρο κινητό πληκτρολόγιο, ήξερε ότι είχε το λογισμικό και τις εφαρμογές που θα μπορούσαν να τροφοδοτήσουν μια τέτοια συσκευή. Γι ‘αυτό έβαλε στόχο τη δημιουργία μιας συσκευής για την εγχώρια αγορά της Κίνας, όπου το Google Glass δεν κατάφερε να στεριώσει.
Καθώς η εταιρεία σκόπευε να κυκλοφορήσει το νέο προϊόν το καλοκαίρι, συνειδητοποίησε ότι είχε ένα πρόβλημα. Εβδομάδες πριν την παρουσίαση σε επενδυτές και καταναλωτές που ήταν ανυπόμονοι για μια εναλλακτική συσκευή του Google Glass, το πρωτότυπο δεν ήταν ακόμα έτοιμο. Χρειαζόταν ένα σχέδιο Β, και γρήγορα.
fortunegreece

Πηγή: tvnea.blogspot.com
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551