Αναζήτηση
Τα 2+1 καθημερινά σίριαλ που διεκδικούν μια θέση στο πρόγραμμα του MEGA | iShow.gr
Ειδήσεις
Τα 2+1 καθημερινά σίριαλ που διεκδικούν μια θέση στο πρόγραμμα του MEGA
Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015
20:29
Μπορεί η έλλειψη ρευστότητας να έχει «παγώσει» τις τηλεοπτικές παραγωγές, αλλά οι υπεύθυνοι του καναλιού της Μεσογείων μελετούν διάφορες προτάσεις!

Ανάμεσα σ’ αυτές βρίσκονται και τρεις υποψήφιες καθημερινές σειρές...

Ενα δρόμο γεμάτο εμπόδια καλούνται να διαβούν οι υπεύθυνοι του MEGA, εξαιτίας των συσσωρευμένων οικονομικών οφειλών σε παλαιότερες και φετινές παραγωγές.

Την ίδια στιγμή, εξακολουθούν να βρίσκονται σε στάση αναμονής για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Οι προαναφερθέντες καθυστερήσεις έχουν σαν αποτέλεσμα το «πάγωμα» των όποιων συμφωνιών, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν γίνονται συζητήσεις με συντελεστές και παραγωγούς για την τηλεοπτική σεζόν 2015-2016.

Το «μενού» των συζητήσεων περιλαμβάνει και την ελληνική μυθοπλασία, όπου το κανάλι της Μεσογείων έχει αποδείξει ότι έχει ισχυρή παράδοση. Γι’ αυτό το λόγο μελετούν με ιδιαίτερη προσοχή τις προτάσεις που αφορούν τόσο τα εβδομαδιαία σίριαλ όσο και τα καθημερινά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TV24, ανάμεσα στις προτάσεις που μελετούν οι υπεύθυνοι δεν είναι μόνο το «The Music Mall» του Δημήτρη Αρβανίτη, αλλά και δύο σειρές που βασίζονται σε ξένα format!

Πηγή: www.tvnea.com
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551