Αναζήτηση
Συντετριμμένη η Βάσια Παναγοπούλου: Ηθοποιός καταγγέλλει επίθεση από Καλυβάτση και Παυλίδου! | iShow.gr
Ειδήσεις
Συντετριμμένη η Βάσια Παναγοπούλου: Ηθοποιός καταγγέλλει επίθεση από Καλυβάτση και Παυλίδου!
Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018
19:32


Εξηγήσεις έδωσε η Βάσια Παναγοπούλου την Κυριακή στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» του «Ε», για το ξαφνικό τέλος της παράστασης «Πετάει Πετάει» στο θέατρο Χυτήριο.

«Η απόφαση αυτή είναι μονόδρομος.Κάναμε μια πρόταση στον Σωτήρη Καλυβάτση για εσωτερική αντικατάσταση καιαρνήθηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά η παραγωγός.

«Σας ζητώ συγνώμη αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω, είμαι πολύ άσχημα ψυχολογικά» είπε στον αέρα της εκπομπής βουρκωμένη, ενώ η ίδια παραδέχτηκε πως έχει πιεστεί όλο αυτό το διάστημα μετά το ατυχές περιστατικό μεταξύ των πρωταγωνιστών.

Πέρα από αυτό όμως, πολλές αντιδράσεις υπήρξαν και στην νέα υπόθεση ξυλοδαρμού με θύμα την ηθοποιόΧρύσα Κλούβα.

Η ηθοποιός δήλωσε στα «Αποκαλυπτικά»,ότι πέρσι βίωσε αντίστοιχο περιστατικό, καθώς της επιτέθηκαν η Σοφία Παυλίδουκαι οΣωτήρης Καλυβάτσης!

«Συνομιλήσαμε με την καΧρύσα Κλούβα, η οποία καταγγέλλει ότι έχει συμβεί αντίστοιχο περιστατικό και θα βρεθεί στο πλευρό τουΜάνου Παπαγιάννηστην περίπτωση που δεν αποσυρθεί η μήνυση από την καΠαυλίδου. Αντίστοιχο περιστατικό βίωσε η ίδια πέρυσι από την καΣοφία Παυλίδουκαι τον κοΣωτήρη Καλυβάτση, όπως η ίδια ισχυρίζεται. Θα καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης τουΜάνου Παπαγιάννη», ανέφερε ο παρουσιαστής της εκπομπής, Μένιος Φουρθιώτης.

ΗΒάσια Παναγοπούλου,η οποία βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση ,δεν μπορούσε να πιστέψει το παραπάνω:«Τι είναι αυτά που ακούω τώρα»;


Πηγή: mononews.gr
Σχετικά πρόσωπα
Βάσια Παναγοπούλου
Σωτήρης Καλυβάτσης
Σοφία Παυλίδου
Μάνος Παπαγιάννης
Χρύσα Κλούβα
Σχετικά show
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551