Αναζήτηση
Συνελήφθη ο εφοπλιστής Λεβεντάκης με το γιο του Γιάννη για αντίσταση κατά της αρχής | iShow.gr
Ειδήσεις
Συνελήφθη ο εφοπλιστής Λεβεντάκης με το γιο του Γιάννη για αντίσταση κατά της αρχής
Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018
17:00

O Γιάννης Λεβεντάκης μαζί με τον πατέρα του χθες το βράδυ, διασκέδαζαν σε ένα μαγαζί στην Τρούμπα, στον Πειραιά. Μαζί τους βρέθηκε μια φίλη τους η οποία για να πιει ένα ποτό μαζί τους άφησε στο αυτοκίνητο το σκυλί της. Το σκυλί γάβγιζε και μια κυρία κάλεσε την αστυνομία. Όταν η αστυνομία εντόπισε την οδηγό και την επίπληξε ο εφοπλιστής με το γιο του αντέδρασαν με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο αστυνομικό τμήμα.

Ο Γιάννης Λεβεντάκης μίλησε για το περαστικό στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου», στο ΣΚΑΪ δίνοντας τη δική του οπτική για όλα όσα συνέβησαν με τους αστυνομικούς.

«Ήρθαμε σε μια κόντρα με τους αστυνομικούς για το σκύλο, πήγαμε όλοι μαζί στο τμήμα και μετά αφεθήκαμε ελεύθεροι. Εμείς ήμασταν σε ένα μαγαζί στην Τρούμπα και ήταν μαζί μας μια φίλη μας. Ήρθε για λίγο να μας δει και την ενημέρωσαν πως ο σκύλος της έκανε φασαρία. Βγήκε έξω τρομαγμένη και φώναξε και τον μπαμπά μου και πήγα και εγώ μαζί. Της είπαν ότι ήθελαν να την πάνε αυτόφωρο, ότι κανονικά δηλαδή έπρεπε να πάει αυτόφωρο, ήταν και περασμένη η ώρα και μαλώσαμε στα λόγια…

Δεν έγιναν αυτά που λένε όμως… ότι έγινε χαμός! Εσείς ξέρετε ότι υπάρχει κάποιες φορές παραπληροφόρηση και με στενοχωρούν αυτά που λένε. Σε λίγο θα πουν ότι πήγαμε και 12 χρόνια φυλακή για το σκύλο», είπε χαρακτηριστικά.

Ο 62χρονος εφοπλιστής και ο 31χρονος γιος του κατηγορήθηκαν για αντίσταση κατά της Αρχής, σωματική βλάβη και εξύβριση, ενώ η 47χρονη για αντίσταση κατά της Αρχής και για παράβαση του νόμου προστασίας περί αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων.


Πηγή: www.markos.tv
Σχετικά πρόσωπα
Γιώργος Λεβεντάκης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551