Αναζήτηση
Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Νικολέττας Βλαβιανού για το θάνατο του πατέρα της! | iShow.gr
Ειδήσεις
Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Νικολέττας Βλαβιανού για το θάνατο του πατέρα της!
Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015
15:36


Η Νικολέτα Βλαβιανού, σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα, αναφέρθηκε στο θάνατο του πατέρα της. Την επηρέασε άραγε στις μετέπειτα σχέσεις της με τους άντρες;

-Σου έχει συμβεί στην προσωπική σου ζωή να έχεις σχέση με άντρα αρκετά νεότερο σου;

«Όχι, αν και είναι κάτι που μάλλον πρέπει να το φτιάξω».

-Μετά την παράσταση αρχίσει να αναθεωρείς τις αντιλήψεις σου για σχέση με νεότερο άντρα;

«Όχι, αλλά επειδή μου άρεσαν πάντα οι μεγαλύτεροι, και αρχίζω να μεγαλώνω κι εγώ, θα πάμε σε πολύ μεγάλους μετά και δεν με συμφέρει».

-Όταν λέω «μεγαλύτερος», σε πόσα χρόνια διαφοράς αναφέρεσαι;

«Γύρω στη δεκαετία, εκεί ήμουν. Ο άντρας μου ήταν 10 χρόνια μεγαλύτερος μου. Ίσως είναι και η έλλειψη πατέρα που είχα. Πάντα μου άρεσε να είναι μεγαλύτερος ο άντρας».

-«Έχασες» νωρίς τον πατέρα σου;

«Δεν τον γνώρισα, πέθανε όταν ήμουν 3 μηνών. Μεγάλωσα χωρίς μπαμπά, δεν έχω αδέρφια, τίποτα, τελευταία των... Βλαβιανών. Δεν τον γνώρισα, "έφυγε" από θρομβώσεις σε ηλικία 33 χρονών. Γι' αυτό είχα πολύ μεγάλο δέσιμο με τη μάνα μου και όταν "έφυγε", έπαθα διάφορα ψυχολογικά. Η μάνα μου ήταν και πατέρας μαζί. Την "έχασα" το 2008, αρρώστησε, είχε πρόβλημα με την καρδιά της. Δεν είχα άλλον εκτός από τη μάνα μου».

-Πώς είναι να μεγαλώνεις χωρίς πατέρα;

«Σίγουρα το να μεγαλώνεις χωρίς μπαμπά και ειδικά στις προηγούμενες γενιές όπως ήταν οι δικές μας, που οι οικογένειες ήταν πιο σφιχτές, τα διαζύγια πιο σπάνιο, τα παιδιά χωρίς μπαμπά ακόμα πιο σπάνια, κρατούσε μια... πρωτοτυπία στο σχολείο. Παρόλο που δεν γνώριζα στην αρχή ότι είχε πεθάνει, γιατί μου το έκρυβαν και μου έλεγαν ότι λείπει σε ταξίδι στην Αγγλία».

-Σε ποια ηλικία το έμαθες;

«Όταν ήμουν 5 χρονών, από κάποια παιδάκια, τα οποία μπορούν να είναι μέσα στην αθωότητα τους πάρα πολύ σκληρά. Η μητέρα μου, μου κάλυπτε τα πάντα, δεν ένιωσα κάποιο κόμπλεξ. Περισσότερο μου έλειψε ο πατέρας μεγαλώνοντας, με την έννοια της προστασίας. Ακόμα και τώρα... Μικρή δεν το σκεφτόμουν και το σκέφτομαι περισσότερο μεγάλη. Δεν υπάρχει αντρικό πρότυπο μέσα στην οικογένεια μας, ίσως γι' αυτό έχω μια περίεργη σχέση με το άλλο φύλο».

-Τι εννοείς λέγοντας «περίεργη σχέση»;

«Μερικές φορές αναπτύσσεται αρκετά ανταγωνιστικά γιατί δεν έχω μάθει να έχω κανέναν πάνω από το κεφάλι μου».


Πηγή: athensbars.gr
Σχετικά πρόσωπα
Νικολέτα Βλαβιανού
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551