Αναζήτηση
Στιγμές απόγνωσης για την Αντωνία Καλλιμούκου -Τι συνέβη; | iShow.gr
Ειδήσεις
Στιγμές απόγνωσης για την Αντωνία Καλλιμούκου -Τι συνέβη;
Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016
10:30

Είναι γνωστή η αγάπη της Αντωνίας Καλλιμούκου στα social media, όμως σήμερα δεν επέλεξε να βομβαρδίσει τους followers της με selfies.

Αντίθετα έβγαλε προς τα έξω ένα διαφορετικό προφίλ,. Με ένα κείμενο στο Instagram, η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί με τους followers της μερικές στιγμές απόγνωσης από την καθημερινή της ζωή.

«Οι στιγμές της «απόγνωσης»: Κανείς δεν γεμίζει το μπουκάλι με νερό – το βρίσκεις μισοάδειο μέσα στο ψυγείο ενώ η Δίψα έχει κρεμαστεί από το χείλος σου και ζητάει λύτρωση. Ξεκινάνε να τρώνε πριν κάτσεις στο τραπέζι και σού φωνάζουν να φέρεις και χαρτοπετσέτες! Στην φάση που θες να ακούσεις κάτι σημαντικό ανοίγει η φιλενάδα το πιστολάκι να στεγνώσει μαλλί. Μπαίνει το αγαπημένο σου τραγούδι στο ραδιόφωνο μόλις έχεις φτάσει και παρκάρει. Τρως καλαμπόκι κάνοντας βολτούλα κι εκείνη την ώρα κάποιος γνωστός σου σε χαιρετάει και πρέπει να χαμογελάσεις. Μα το χειρότερο και καταδικασμένα από τον Θεό σαν αμαρτία… Μπαίνεις για μπάνιο και εκείνη την ώρα αποφασίζει η μάνα σου να πλύνει τα πιάτα! Το αποτέλεσμα ειναι γνωστό», έγραψε χαρκατηριστικά.


Τι θέλει να πει άραγε ο ποιητής;

Πηγή: www.markostv.gr
Σχετικά πρόσωπα
Αντωνία Καλλιμούκου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551