Αναζήτηση
Σταύρος Ντάφλος: Αυτοκτόνησε ο αδερφός του δημοφιλούς ανιματέρ της τηλεόρασης | iShow.gr
Ειδήσεις
Σταύρος Ντάφλος: Αυτοκτόνησε ο αδερφός του δημοφιλούς ανιματέρ της τηλεόρασης
Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017
15:04

Δύσκολες στιγμές ζει εδώ και ενάμιση μήνα ο δημοφιλής ανιματέρ της ελληνικής τηλεόρασης Σταύρος Ντάφλος, καθώς ο αδερφός του, Κώστας, έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο 67χρονος μουσικός αυτοκτόνησε τα ξημερώματα της 26ης Αυγούστου, πηδώντας από το παράθυρο του νοσοκομείου Αγία Όλγα, στο οποίο είχε εισαχθεί για νοσηλεία λίγες ημέρες νωρίτερα.

«Τα τελευταία 15 χρόνια ο Κώστας δεν είχε δουλειά και το μεγάλο του παράπονο ήταν ότι βρίσκονταν εκτός καλλιτεχνικών κυκλωμάτων. Το μεγάλο χτύπημα, όμως, το δέχτηκε όταν οι τράπεζες, λόγω μεγάλων χρεών, του τα πήραν όλα! Έχασε σπίτια, αυτοκίνητα, οικόπεδα και έμεινε κυριολεκτικά στο δρόμο», δηλώνει, στην εφημερίδα Espresso και τον Αλκίνοο Μπουνιά, ο ανιματέρ, o οποίος έχει συνεργαστεί με δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές και talent shows, όπως τα Χαμογελάτε Είναι Μεταδοτικό, Ελένη, Ραντεβού Στα Τυφλά, Ready Steady Cook και X Factor.

Όπως προσθέτει, για να βοηθήσει τον αδερφό του, που έπεσε σε κατάθλιψη, του προσέφερε ψυχολογική υποστήριξη και για 41 ημέρες νοσηλεύτηκε στο Δρομοκαΐτειο. Ωστόσο, όταν πήρε εξιτήριο, δεν έτρωγε και είχε πρόβλημα στον προστάτη, με αποτέλεσμα να μπει στο Αγία Όλγα, όπου και έβαλε τέλος στη ζωή του.


Πηγή: www.markostv.gr
Σχετικά πρόσωπα
Σταύρος Ντάφλος
Κωνσταντίνος Ντάφλος
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551