Αναζήτηση
Star, αλλαγή πλεύσης για το "νεανικό" κανάλι | iShow.gr
Ειδήσεις
Star, αλλαγή πλεύσης για το "νεανικό" κανάλι
Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014
21:05
Μερικά χρόνια πρίν το κανάλι της Κηφισίας ήταν συνώνημο με το Life style , ήταν ένα κανάλι που προτιμούσαν να βλέπουν κυρίως οι νέοι.

Οι ειδήσεις του καναλιού έμοιαζαν περισσότερο με εκπομπή που ασχολείται με gossip παρά με δελτίο ειδήσεων. Βλέπαμε σειρές κυρίως απο την αμερική και σχεδόν όλες καθάρα νεανικές.

Ακόμη και η prime time του σταθμού ήταν διαφορετική απο τα άλλα κανάλια αφου με ξένες ταινίες κατάφερνε πολλές φορές να πάρει με το μέρος του μεγάλο μέρος του νεων.
Όλα αυτά όμως παλιά , αφού απο πέρσυ άρχισε να αλλάζει και φέτος αυτή η αλλαγή είναι ακόμη μεγαλύτερη. Το δελτίο ειδήσεων με την Μάρα Ζαχαρέα και σχολιαστή ( όπως συνέχεια μας υπενθυμίζει ο σταθμός ) τον Νίκο Χατζηνικολάου είναι πλέον ένα κλασσικό δελτίο ειδήσεων θυμίζοντας αυτό του Mega η καλύτερα του alter.
Δυο τούρκικες σειρές η μία μετά την άλλη στην απογευματινή ζώνη είναι κάτι που ούτε θα φανταζόμασταν ποτέ ότι θα βλέπαμε απο το Star. Όταν όλα τα κανάλια προσπαθούν να "απαλαγούν" απο την επέλαση των τούρκικων σειρών το star επενδύει σε αυτές όλο και περισσότερο.
Η prime time του σταθμού απο τον Οκτώβριο θα φιλοξενεί μια ελληνο-κυπριακή σαπουνόπερα με τίτλο "Όρκος Σιωπής" με πρωταγωνιστές την Κάτια Δανδουλάκη , τον Δάνη Κατρανίδη τον Παναγιώτη Μπουγιούρη . Ηθοποιούς δηλαδή που είναι άκρως συνδεδεμένοι με τις καθημερινές σειρές.
Μετά το τέλος της συνεργασίας της Ελεωνόρας Μελέτη με το Star το κανάλι αποφάσισε (σωστά απο τη μια μερία) να καλύψει το κενό η Τατιάνα Στεφανίδου , η Τάτι όμως δεν φημίζεται και πολύ για το νεανικό ρεύμα που την ακολουθεί.
Ακόμη και το πιο εναλλακτικό πρωινό με την Πόπη Τσαπανίδου δεν φαίνεται να κερδίζει τις εντυπώσεις όσον αφορά το νεανικό κοινο.
Το μόνο που θυμίζει το "παλιό" Star είναι το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου που ακόμη παίζουν σειρές όπως τα φιλαράκια και το house.
Σε μια εποχή που όλα τα κανάλια κυνηγάνε το νεανικό κοινό, το Star επιλέγει για άλλη μια φορά να πάει κόντρα στο ρευμά με πρόγραμμα που θυμίζει πία ένα άλλο κανάλι. Μπορεί τελικά αυτό να του βγεί και σε καλό . Ο χρόνος θα δείξει.

Πηγή: tvnea.blogspot.com
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551