Αναζήτηση
Στα χέρια του Τούρκου παραγωγού και η Κάτια Ζυγούλη! Το νέο πρότζεκτ | iShow.gr
Ειδήσεις
Στα χέρια του Τούρκου παραγωγού και η Κάτια Ζυγούλη! Το νέο πρότζεκτ
Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017
12:01

Τα φετινά της γενέθλια θα μείνουν για πάντα αξέχαστα στηνΚάτια Ζυγούλη.Μετά από 13 χρόνια ευτυχισμένης κοινής ζωής και τέσσερα παιδιά (την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα) οΣάκης Ρουβάςκαι ηΚάτιαΖυγούληπαντρεύτηκαν με κουμπάρους τονΒαρδήκαι τηΜαριάνναΒαρδινογιάννη, στις 3 Ιουλίου, ημέρα των γενεθλίων τηςΚάτιαςεπισφραγίζοντας την αγάπη τους.

Μετά το τέλος τουX Factorη οικογένεια ξεκίνησε τις διακοπές της, περνώντας μερικές μέρες στην όμορφη Σκιάθο και συνεχίζοντας το καλοκαίρι τους στο Πόρτο Χέλι. Παράλληλα, όμως, με τις διακοπές, ηΚάτια βρίσκεται σε διαδικασία να σκεφτεί την είσοδό της στατηλεοπτικά πράγματα.

Σύμφωνα με το People, οAcunIlicaliκαι η ομάδα του τη θεωρούν εξαιρετική επιλογή για να παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδιMy Style RocksτηςAcunMedyaπου προβλέπεται να προβληθεί φέτος στονΣΚΑΙ(στα πρόσωπα που συζητιούνται για το συγκεκριμένο πρότζεκτ είναι και ηΝτορέττα Παπαδημητρίου, που όμως είναι διστακτική στο να αναλάβει ένα πρόγραμμα με βασικό θέμα τη μόδα) , ενώ παράλληλα ηΚάτια έχει προτάσεις και από δύο ακόμα κανάλια (η μία για εκπομπή με θέματα σχετικά με τη μητρότητα και την ομορφιά). Οι συζητήσεις για το ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της προβλέπεται να γίνουν στα τέλη Αυγούστου.


Πηγή: www.markostv.gr

Σχετικά πρόσωπα
Κάτια Ζυγούλη
Acun Ilicali
Ντορέττα Παπαδημητρίου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551