Αναζήτηση
Σπυροπούλου (με μπούστο "κράχτη"): "Δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο" | iShow.gr
Ειδήσεις
Σπυροπούλου (με μπούστο "κράχτη"): "Δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο"
Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014
17:06


Αφού είδε και απόειδε με τα νούμερα τηλεθέασης που παραμένουν καθηλωμένα σε συγκεκριμένα ποσοστά, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε να ανεβάσει την θερμοκρασία στα ύψη…. βγάζοντας φόρα παρτίδα το εντυπωσιακό μπούστο της!

Με ένα άκρως αποκαλυπτικό καφέ-χρυσό φόρεμα "ότι πρέπει" δηλαδή για ένα χαλαρό πρωινό Κυριακής (με κάτι τέτοια πάει και η θεια μου στην εκκλησιά τέτοιες μέρες) η παρουσιάστρια του Alpha εμφανίστηκε πιο αποφασισμένη από ποτέ να κερδίσει τους τηλεθεατές με εκφράσεις όπως: τι κάνετε; τι έγινε; τι μου κάνετε; τι σας έχω σήμερα; τι έχουμε ;τι θα σας δώσω εγώ σήμερα; και άλλα τέτοια.

Φανταστείτε τώρα τι θα γίνεται στα καφενεία της επαρχίας, όπου η τηλεόραση θα παίζει «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» και οι μπαρμπάδες ρουφώντας τον ελληνικό καφέ... θα της απαντούν «τι μας έχεις; τι μας έχεις;». Όχι τίποτα άλλο δηλαδή, με κάτι τέτοια παίρνουν τα μυαλά τους αέρα και ζητούν από τις συζύγους ....ανάλογες ατάκες!
Η Κωνσταντίνα με κατακόκκινο κραγιόν, σε τρελά κέφια και μετά και τις ευχές που πήρε από το μοναστήρι… καλημέρισε τους τηλεθεατές χορεύοντας, ενώ ευχήθηκε και στον παλιό της συνεργάτη Θέμη Γιωργαντά, ο οποίος γιορτάζει σήμερα, «Χρόνια Πολλά».

Λίγο αργότερα, το γέλιο της παρουσιάστριας πάγωσε όταν αντιλήφθηκε ότι ούτε το παπούτσι της δεν άντεξε και ... έσπασε!!!

«Δεν μπορώ να συνεχίσω παιδιά» είπε αρχικά απηυδισμένη η Κωνσταντίνα και στην συνέχεια απευθυνόμενη στον Παύλο Σταματόπουλο του είπε, «εσύ με μάτιασες».

Το "δράμα της σταχτοπούτας"… συγγνώμη της Κωνσταντίνας τελείωσε λίγο αργότερα, όταν ένας από τους συνεργάτες της, της έφερε καινούργια παπούτσια!
star.gr

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551