Αναζήτηση
Σοφία Τουντούρη: «Στο Πρωινό μείναμε σε εκείνο το τηλεφώνημα…» | iShow.gr
Ειδήσεις
Σοφία Τουντούρη: «Στο Πρωινό μείναμε σε εκείνο το τηλεφώνημα…»
Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018
21:59

Την τηλεοπτική σεζόν 2017 – 2018, η Σοφία Τουντούρη, ως προσωπική επιλογή της Φαίης Σκορδά, άφησε πίσω της τη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε μια επαγγελματική πορεία στην Αθήνα, στο πάνελ της εκπομπής Πρωινό. Με το τέλος της σεζόν, όμως, ολοκληρώθηκε η συνεργασία της με την εκπομπή. Τι είχε συμβεί;

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Σοφία Τουντούρη βρέθηκε στον καναπέ του Τι λέει; και απάντησε σε όλες τις απορίες της Ελένης Τσολάκη:

«Είναι σχολείο να είσαι δίπλα σε μια παρουσιάστρια όπως είναι η Φαίη Σκορδά που διαχρονικά είναι στην κορυφή. Ήταν μεγάλη τιμή για μένα που ήμουν προσωπική της επιλογή πέρυσι. Παρ’ όλα αυτά, υπήρχαν κάποιες στιγμές στο Πρωινό που δεν ήμουν ο εαυτός μου. Νομίζω ήμασταν αρκετοί στο πάνελ, πολύς κόσμος. Δεν προλάβαινα να πω κάτι. Αν ξεκινούσαμε φέτος η ίδια παρέα, θα το χειριζόμουν κι εγώ διαφορετικά. Επειδή ήταν μεγαλύτεροι σε ηλικία και πιο έμπειροι οι υπόλοιποι, έβαζα τελεία πιο μπροστά από ό,τι έπρεπε, δεν έδειξα τον εαυτό μου.

Είχα μιλήσει με την αρχισυντάκτρια της εκπομπής και είχαμε πει να βρούμε έναν ρόλο και για μένα φέτος στο Πρωινό. Μείναμε σε εκείνο το τηλεφώνημα, αλλά είναι όλοι υπέροχοι εκεί, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Εγώ δεν ήθελα να συνεχίσω πάνω σε αυτό που σκεφτόταν η Ελεάννα και η Φαίη, οπότε… Δεν ξέρω αν θα έμενα ακόμα μια χρονιά. Ίσως ήταν μια σύντομη συνεργασία που άφησε ωραία γεύση και στις δύο πλευρές. Σίγουρα, πάντως, και από τις δύο πλευρές δεν ήρθαν τα πράγματα όπως θέλαμε. Αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι η Φαίη μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω στην Αθήνα και να κάνω κι εδώ δειλά δειλά τα βήματά μου».

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Σοφία Τουντούρη
Σχετικά show
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551