Αναζήτηση
Σοφία Μανωλάκου για «Καλημερούδια»: «Για μένα ήταν ένα σοκ ότι…» | iShow.gr
Ειδήσεις
Σοφία Μανωλάκου για «Καλημερούδια»: «Για μένα ήταν ένα σοκ ότι…»
Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016
20:28
Η Σοφία Μανωλάκου βρέθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού μαζί με την Ματίνα Νικολάου για να μιλήσουν για την παράσταση «Κοκομπλόκο» στην οποία συμμετέχουν.

Η Σοφία Μανωλάκου βλέποντας το πλατό της Ναταλίας θυμήθηκε τα γυρίσματα που έκαναν εκεί για την πολυσυζητημένη σειρά «Τρίχες».

«Για εμένα ήταν το βάπτισμα του πυρός. Δεν την έβλεπα καθόλου με νούμερα τη δουλειά. Την έβλεπα καθαρά ότι ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική εμπειρία με έναν μεγάλο ρόλο, ήθελα πάρα πολύ να το κάνω, να κάνω αυτό που έχω σπουδάσει και μου αρέσει» ανέφερε σχετικά με την σειρά, ενώ η κουβέντα ήρθε και στην επόμενη δουλειά της στην τηλεόραση που δεν ήταν άλλη από τα «Καλημερούδια».

Όσα είπε για τα «Καλημερούδια»…

«Δεν ξέρω κάτι επίσημο ούτε και εγώ, είναι όλα στον αέρα. Τα «Καλημερούδια» ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό. Είχαν μια γλυκόπικρη γεύση από την άποψη ότι μπήκαμε πολύ ενθουσιασμένοι, δώσαμε όλη μας τη θετική ενέργεια, δέσαμε σαν ομάδα με το πέρασμα του χρόνου και στο τέλος κόπηκε λίγο άδοξα δεδομένων των συνθηκών πάντα.»

Όσο για την παρουσίαση, η Σοφία Μανωλάκου δήλωσε πως:

«Μου άρεσε η παρουσίαση, κάτι αντίστοιχο βέβαια θα το έκαναν με την ίδια ομάδα, ίσως η παρουσίαση σε ένα άλλο είδος. Ήταν σίγουρα διαφορετικό το LIVE. Για εμένα ήταν ένα σοκ στην αρχή αυτό, το ότι ό,τι πεις βγαίνει απευθείας στον αέρα, ότι δεν υπάρχει μοντάζ, τίποτα. Αυτό ήταν το πρώτο σοκ.»

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Σοφία Μανωλάκου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551