Αναζήτηση
Σοφία Βεργκάρα: Η πιο ακριβοπληρωμένη τηλεοπτική ηθοποιός του κόσμου είναι επίσης «γκουρού» των επιχειρήσεων (pics) | iShow.gr
Ειδήσεις
Σοφία Βεργκάρα: Η πιο ακριβοπληρωμένη τηλεοπτική ηθοποιός του κόσμου είναι επίσης «γκουρού» των επιχειρήσεων (pics)
Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017
17:45


Μπορεί μια επιτυχημένη τηλεοπτική ηθοποιός να είναι και επιτυχημένη επιχειρηματίας; Η απάντηση είναι «φυσικά και μπορεί»…

Ακολουθώντας το παράδειγμα πολλών συναδέλφων της παγκοσμίως, η Σοφία Βεργκάρα, η ηθοποιός που έγινε διεθνώς γνωστή μέσα από τον ρόλο της στην πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Modern Family» εξελίσσεται σε «γκουρού» του επιχειρείν.

Σύμφωνα, μάλιστα, με το CNNMoney, η κολομβιανή ηθοποιός παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε διάφορες επιχειρήσεις εδώ και χρόνια, συχνά έχοντας κατά νου και κάποιο κοινωνικό ζήτημα που την ενδιαφέρει.

Το τελευταίο εγχείρημά της είναι μια συνδρομητική υπηρεσία… εσωρούχων, ονόματι EBY.

Το ενδιαφέρον με το συγκεκριμένο εγχείρημα είναι ότι το 10% από τις καθαρές πωλήσεις πηγαίνει σε μικροδάνεια για γυναίκες επιχειρηματίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σοφία Βεργκάρα δεν στερείται χρημάτων. Σύμφωνα με το Forbes, τα τελευταία έξι χρόνια είναι σταθερά η πιο ακριβοπληρωμένη τηλεοπτική ηθοποιός, με συνολικά κέρδη ύψους 41,5 εκατ. δολαρίων για τη χρονιά που έκλεισε τον Ιούνιο.

Σύμφωνα, όμως, με το Forbes, ο ρόλος της στη σειρά «Modern Family» αντιστοιχεί μόνο στο 25% των συνολικών εισοδημάτων της. Το υπόλοιπο 75% προέρχεται από κινηματογραφικούς ρόλους, ομιλίες, άδειες και από την επιχειρηματική της δραστηριότητα.

Τα πρώτα επιχειρηματικά βήματα

Η ηθοποιός έκανε τα πρώτα της βήματα στις επιχειρήσεις το 1994, όταν πρόσεξε ότι δεν υπήρχαν πολλοί ατζέντηδες που να εκπροσωπούν ισπανόφωνους στον τομέα της ψυχαγωγίας. Τότε λάνσαρε την εταιρεία διαχείρισης ταλέντων Latin World Entertainment (LWE).

Με έδρα το Λος Αντζελες, η LWE εκπροσωπεί σήμερα κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της ισπανόφωνης τηλεόρασης, ενώ έχει επεκταθεί και σε νέους τομείς δραστηριότητας.

Ένα άλλο πρόσφατο επιχειρηματικό εγχείρημά της είναι η εταιρεία digital media Raze, την οποία ξεκίνησε με τον πρώην πρόεδρο των Fox Television Studios.

Και σίγουρα δεν πρόκειται να περιοριστεί σε αυτά…


Πηγή: mononews.gr
Σχετικά πρόσωπα
Sofía Vergara
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551