Αναζήτηση
Σκέψεις για τον Ανδρέα Μικρούσικο; | iShow.gr
Ειδήσεις
Σκέψεις για τον Ανδρέα Μικρούσικο;
Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018
09:58

Όπως φαίνεται, το «Big Brother» επιστρέφει και μάλιστα στον ΑΝΤ1, το κανάλι που το ανέδειξε στην Ελλάδα!

Ο Γρηγόρης Μελάς αναφέρει στο πρόσφατο κείμενό του ότι οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 έχουν ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό του reality που φαίνεται ότι θα διαδεχθεί το «Nomads», οι επιδόσεις του οποίου μάλλον δεν θα πρέπει να ικανοποιούν τον σταθμό. Η πρεμιέρα του reality αναμένεται να γίνει τον Φεβρουάριο του 2019.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Big Brother» στην Ελλάδα έχει έρθει πέντε φορές. Οι δύο πρώτες ήταν στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την κλασική ονομασία του reality, κύκλοι που σημείωσαν ρεκόρ τηλεθέασης. Στη συνέχεια, ακόμα μία εκδοχή του reality ήρθε στον ΑΝΤ1, το «The Wall» που χάρισε αλησμόνητες τηλεπερσόνες στους τηλεθεατές, πάντα με τον άλλοτε «ισχυρό άνδρα» των reality στον ρόλο του παρουσιαστή.

Στη συνέχεια, ήρθε το «Big Mother» που μετανονομάστηκε σταδιακά σε «Big Brother» με παρουσιάστρια την Τατιάνα Στεφανίδου, ενώ αρκετά χρόνια αργότερα, συγκεκριμένα το 2010, ο «Μεγάλος Αδελφός» μετακόμισε στον Alpha με ακόμα ένα κύκλο και παρουσιάστρια τη Ρούλα Κορομηλά, που δεν είχε μεγάλη απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό.

Σύμφωνα με το newspistol.gr, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι μια σκέψη αρχική που έχει γίνει για να επιστρέψει τηλεοπτικά σε ένα consept που το ανέδειξε και έδωσε πολλούς πόντους για να σαρώσει στην τηλεθέαση. Είναι μια αποκάλυψη που έρχεται και βλέπει το φως της δημοσιότητας πρώτη φορά.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα δεχόταν κάτι τέτοιο ; Μήπως έχει γίνει ήδη κρούση και δε γνωρίζουμε κάτι ;

Αναμένουμε εξελίξεις....

Πηγή: www.tvnea.com
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551