Αναζήτηση
Σίσσυ Φειδά: Τα χρέη και ο ξυλοδαρμός του συζύγου της που τους οδήγησαν στο δικαστήριο! | iShow.gr
Ειδήσεις
Σίσσυ Φειδά: Τα χρέη και ο ξυλοδαρμός του συζύγου της που τους οδήγησαν στο δικαστήριο!
Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016
15:32

Η Σίσσυ Φειδά μαζί με τον σύζυγο της, Γιώργο Ανδρίτσο, ζουν μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους, καθώς πρόσφατα έγιναν γονείς. Η κορούλα τους, ήρθε στον κόσμο για να ολοκληρώσει την χαρά τους.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με την εφημερίδα «Freddo», άλυτα ζητήματα που τους αφορούν, επισκιάζουν την ηρεμία τους. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ο σύζυγος της γνωστής διακοσμήτριας βρίσκεται αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη. Μάλιστα, την περασμένη Πέμπτη, όσο εκείνη φωτογραφιζόταν για γνωστό περιοδικό, ο σύζυγος της βρισκόταν στο δικαστήριο.

Συγκεκριμένα, βρέθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου στο Β’ Αυτόφωρο Μονομελές, αντιμέτωπος με πέντε κατηγορίες. Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν η interior designer έκανε τα επιχειρηματικά της ανοίγματα δημιουργώντας εταιρίες και συνεργασίες με διάφορες επιχειρήσεις.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, οι προσπάθειες της αυτές δεν απέδωσαν καρπούς με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν τα προβλήματα. Η Σίσσυ Φειδά δε μπόρεσε να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς τις συνεργαζόμενες εταιρίες με αποτέλεσμα να τους οφείλει 450.000 ευρώ. Οι εν λόγω εταιρίες ξεκίνησαν διαδικασίες ώστε να τους καταβληθούν τα ποσά κι έτσι εκδόθηκαν εις βάρος της διαταγές πληρωμής, τις οποίες ωστόσο, δεν μπόρεσε να εξυπηρετήσει.

Στην συνέχεια του ρεπορτάζ αναφέρεται πως στις 8 Ιουνίου μια από τις επιχειρήσεις, ανέθεσε σε δικαστικό επιμελητή να επισκεφτεί την οικία του ζευγαριού στην Φιλοθέη, με σκοπό την κατάσχεση της κινητής και ακίνητης περιουσίας. Ως δικαστικός επιμελητής ορίστηκε ο Παύλος Καλκιτανίδης, ο οποίος υποστηρίζει πως όταν επισκέφτηκε την οικία του ζευγαριού, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και εξύβρισης.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο σύζυγος της Σίσσυς Φειδά τον χτύπησε με γροθιές και σχίζοντας του τα ρούχα. Ο Παύλος Καλκιτανίδης μετά την επίθεση που δέχτηκε, κάλεσε την Αστυνομία, οι άνδρες της οποίας προσήγαγαν τους δυιο άνδες στο τμήμα, όπου κατατέθηκαν μηνύσεις, τόσο από τον δικαστικό επιμελητή όσο και από τον Γιώργο Ανδρίτσο.

Ωστόσο, ο δικαστικός επιμελητής αφέθηκε ελεύθερος ενώ ο σύζυγος της διακοσμήτριας παρέμεινε στο τμήμα για μια ημέρα. Η δίκη ορίστηκε για την περασμένη Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου, όμως ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε αναβολή. Έτσι, οι δύο άντρες θα βρεθούν στις δικαστικές αίθουσες στις 8 Δεκεμβρίου.

peoplegreece.gr


Πηγή: www.markostv.gr
Σχετικά πρόσωπα
Σίσσυ Φειδά
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551