Αναζήτηση
Shpongle (Simon Posford) & guests @ Βοτανικός Live Stage | iShow.gr
Ειδήσεις
Shpongle (Simon Posford) & guests @ Βοτανικός Live Stage
Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015
16:59


Οιδρυτής και ηγέτηςτωνSHPONGLE, Simon Posford,έρχεταιγιαπρώτηφοράστηνΑθήναγια έναμοναδικόdj setτο Σάββατο3Οκτωβρίου2015στοΒοτανικό.

Ο Simon Posford από τη Μεγάλη Βρετανία κατάφερε να δημιουργήσει ένα μοναδικό μουσικό είδος που ακούει στο όνομα SHPONGLE.

O ήχος τους είναι ένα μείγμα από επιρροές της ανατολικής μουσικής κουλτούρας και της σύγχρονης ψυχεδελικής μουσικής ή όπως λέει και ο ίδιος ο Simon Posford «σαν κάτι που δεν έχεις ξανακούσει ποτέ». Κλασικές κιθάρες, μεταλλικό φλάουτο, μαροκινά τύμπανα, τσέλο καθώς και τα ιδιαίτερα φωνητικά δημιουργούν ένα μουσικό μείγμα που τους έχει αποδώσει τον τίτλο των «Pink Floyd του ηλεκτρονικού είδους».

Tον τελευταίο καιρό τον συναντάμε με το προσωπικό του project με sold out εμφανίσεις ανά την υφήλιο, παρουσιάζοντας τη μουσική δημιουργική πορεία των SHPONGLE.

Η εμπειρία που ακούει στο όνομα SHPONGLE έχει γίνει αισθητή ακόμα και στους πιο δύσκολους ακροατές, δίνοντας μια τελείως διαφορετική τροπή σε όσα έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα η ηλεκτρονική σκηνή. Ένας πολυδιάστατος ήχος που καθήλωσε ακροατές ανά τον κόσμο, εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Website:http://shponglemusic.com/home/

Facebook :https://www.facebook.com/shpongle?ref=br_rs

Soundcloud :https://soundcloud.com/shponglemusic


Η προπώληση ξεκινάει από τα 15 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 20 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 25 ευρώ.

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015,
Βοτανικός
Ιερά Οδός 72 & Σπύρου Πάτση, Βοτανικός,
Αθήνα

Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:30

Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι guests που θα πλαισιώσουν τους SHPONGLE (Simon Posford).


Πηγή: athensbars.gr
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551