Αναζήτηση
Σείστηκε η Σύρος με 15 50 και guest star τον Λάκη Παπαδόπουλο | iShow.gr
Ειδήσεις
Σείστηκε η Σύρος με 15 50 και guest star τον Λάκη Παπαδόπουλο
Σάββατο, 29 Αυγούστου 2015
15:00


Επόμενη συναυλία των 15 50 στις 2/9 στην Ξάνθη.

Στην πλατεία Μιαούλη μπροστά από το υπέροχο νεοκλασικό κτήριο όπου στεγάζεται το Δημαρχείο της Σύρου μετά τη «Δύση» οι 15 50 -το καλύτερο ελληνικό ροκ συγκρότημα των τελευταίων ετών- έδωσε μια μοναδική συναυλία στα πλαίσια της καλοκαιρινής τους περιοδείας με Guest Star, τον Λάκη Παπαδόπουλο ( Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ).

Πάνω από 3000 άτομα , κάτοικοι και παραθεριστές της Σύρου σύσσωμοι ακολούθησαν το ροκ ταξίδι των 15 50 και του Λάκη Παπαδόπουλου.

Οι 15 50 με το χαρακτηριστικό στυλ τους και την μοναδική ενέργεια επί σκηνής ξεσήκωσαν τη λαοθάλασσα με τα τραγούδια τους : «τις νύχτες ντύνομαι παιδί», «Αμερικάνο», «να καιγόμουνα», «εγώ είμαι για σένα», «σαν σταρ του σινεμά» το νέο τους κομμάτι «Στη Δύση» αλλά και γνωστές επιτυχίες άλλων δημιουργών (ελληνικές και ξένες) , διασκευασμένες όπως οι 15 50 μόνο ξέρουν ν’ αποδίδουν.

Οι 15 50 , ρόκ- αραν επί δυόμιση ώρες μεταδίδοντας στους παρευρισκομένους το άκρατο πάθος τους και κάνοντάς τους να χορεύουν και να τραγουδούν παρέα τους .

O Quest Star , o γνωστός τραγουδοποιός της παλιάς ροκ γενιάς Λάκης Παπαδόπουλος που φέτος γιορτάζει τα 35 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο ελληνικό τραγούδι, εμφανίστηκε με την κιθάρα του και για τριάντα λεπτά ταξίδεψε με τον ανεπανάληπτο τρόπο του το κοινό με τ’

αλησμόνητα: «για να σ εκδικηθώ», «γυριστρούλα», «γοριλάκι», «ο κουρσάρος», «τσίχλα χωρίς ζάχαρη», «πάρε πασά μου» κ.α.

Οι 15 50 και ο Λάκης Παπαδόπουλος ήταν προσκεκλημένοι των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της πλατείας αλλά και του Δήμου Σύρου- Ερμουπόλης.

Ήταν μια μοναδική ροκ συνεύρεση επί σκηνής που ακόμη συζητιέται στη Σύρο έχοντας συνάμα χαραχτεί στις μνήμες των παρευρισκομένων.



Πηγή: athensbars.gr
Σχετικά πρόσωπα
15 50 (συγκρότημα)
Λάκης Παπαδόπουλος
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551