Αναζήτηση
Σε αδιέξοδο η ενημέρωση του Mega. Περικοπές και διαφωνίες | iShow.gr
Ειδήσεις
Σε αδιέξοδο η ενημέρωση του Mega. Περικοπές και διαφωνίες
Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου 2014
16:05
Στο Mega αυτές τις μέρες, επικρατεί αβεβαιότητα με τον ενημερωτικό τομέα του καναλιού , να περνάει τη δυσκολότερη περίοδο του.

Η αποχώρηση της Όλγας Τρέμη από το τιμόνι του κεντρικού δελτίου του σταθμού και την απομάκρυνση της από το κανάλι της Μεσογείων, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε στο ποτήρι, αφού, από πέρσι, υπήρχαν πολλά και σοβαρότερα ζητήματα για τα οποία δεν έχει βρεθεί λύση.

Και μπορεί φαινομενικά , το κανάλι να προσπαθεί να πείσει πως η κατάσταση είναι υπό έλεγχο, η αλήθεια όμως είναι πως οι μέτοχοι και εκδότες του καναλιού, δεν δίνουν λύσεις και εγγυήσεις για το μέλλον του ενημερωτικού τομέα.

Τόσο η ενόχληση κάποιων μετόχων , προς το πρόσωπο του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης , κ. Χρήστου Παναγιωτόπουλου, όσο και η σκέψη των εκδοτών του καναλιού να υπάρξουν περικοπές που μπορούν να στοιχίσουν θέσεις εργασίας , έχουν προκαλέσει πανικό στους δημοσιογράφους αλλά και τους τεχνικούς του καναλιού.

Το κλίμα στους διαδρόμους, είναι βαρύ όσο δεν βγαίνει μια απόφαση , για την πορεία του ενημερωτικού τομέα, και χειροτέρευσε μετά την χθεσινή αναβολή του προγραμματισμένου Δ.Σ,

Ο χρόνος πλέον πιέζει ασφυκτικά, καθώς η τηλεοπτική σεζόν ξεκινάει, ενώ στην Mega-λη ενημέρωση όλα τα μέτωπα είναι ακόμα ανοιχτά.

Παυλίνα Ντάσιου / zappit

Οι διαφωνίες των εκδοτών του Mega προκάλεσαν νέα αναβολή στο ΔΣ της εταιρείας που είχε προγραμματιστεί για σήμερα. Πρόκειται για τη δεύτερη αναβολή μέσα σε μία εβδομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες, αιτία δεν είναι ο διάδοχος της Όλγας Τρέμη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού. Με άλλα λόγια το πρόβλημα δεν είναι αν την παρουσίαση του δελτίου θα αναλάβει η Μαρία Σαράφογλου ή ο Νίκος Στραβελάκης. Αντίθετα, το πρόβλημα φέρεται να είναι το εύρος των περικοπών που πρέπει να γίνουν στο κανάλι από τη νέα σεζόν. Μάλιστα, όπως έχουμε αναφέρει και σε πρόσφατη ανάρτηση, ο Φώτης Μπόμπολας επιμένει σε ένα «κοκτέιλ» περικοπών που περιέχει σχεδόν τριψήφιο αριθμό απολύσεων!

enimerosi24

Πηγή: tvnea.blogspot.com
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551