Αναζήτηση
Σαράφογλου, Παρασκευοπούλου και Αντωνοπούλου υποψήφιες για το δελτίο του MEGA! | iShow.gr
Ειδήσεις
Σαράφογλου, Παρασκευοπούλου και Αντωνοπούλου υποψήφιες για το δελτίο του MEGA!
Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014
19:35
Τη Μαρία Σαράφογλου, την Αντριάνα Παρασκευοπούλου και την Εύα Αντωνοπούλου πρότεινε ο διευθυντής ειδήσεων του MEGA Χρήστος Παναγιωτόπουλος στους εκδότες την περασμένη εβδομάδα όταν ρωτήθηκε σχετικά κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του ΔΣ της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ.

Τι απάντησαν οι μεγαλομέτοχοι στο άκουσμα των ονομάτων που πρότεινε το στέλεχος; «Θα το σκεφτούμε και θα αποφασίσουμε».

Νωρίτερα τα μέλη του οργάνου είχαν ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους στον Χρήστο Παναγιωτόπουλο ότι «Δεν βιαζόμαστε… ας φθάσει και τέλος Αυγούστου» για να συμπληρώσουν, «Το πρόσωπο του δελτίου είναι σημαντικό, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Μας ενδιαφέρει η συνολική εικόνα της ενημέρωσης»!

Σημειώνεται ότι στη συνεδρίαση του ΔΣ της Πέμπτης 17 Ιουλίου η μόνη απόφαση που πάρθηκε ήταν η έγκριση της πρότασης από την διεύθυνση προγράμματος να αναλάβει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του καναλιού ο Μάρκος Σεφερλής.

Ενώ τέλος, για την παραίτηση της Όλγας Τρέμη τα μέλη του οργάνου αφιέρωσαν μόλις δέκα δευτερόλεπτα… Στην ουσία έκαναν αποδεκτή και τυπικά την παραίτηση της παρουσιάστριας, ξεκαθαρίζοντας ταυτόχρονα ότι δεν τίθεται θέμα παραμονής της με εβδομαδιαία πολιτική εκπομπή.

enimerosi24.gr

Πηγή: tvnea.blogspot.com
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551