Αναζήτηση
Ρόουζ ΜακΓκόουαν: «Σε τσακώσαμε Χάρβεϊ Γουάινσταϊν» | iShow.gr
Ειδήσεις
Ρόουζ ΜακΓκόουαν: «Σε τσακώσαμε Χάρβεϊ Γουάινσταϊν»
Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018
19:34


Λίγο μετά τη σύλληψη του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν από τις αστυνομικές αρχές της Νέας Υόρκης, ένα από τα θύματά του, η Ρόουζ ΜακΓκόουαν έδωσε συνέντευξη σε εκπομπή του NBC και μίλησε για τα συναισθήματά της.

«Πραγματικά δεν πίστευα ότι αυτή η μέρα θα ερχόταν. Δεν το πίστευα. Είμαι υπερήφανη για τις Lucia Evans και Paz», δήλωσε η γνωστή ηθοποιός για τις γυναίκες που κατήγγειλαν τον μεγαλοπαραγωγό του Χόλιγουντ για βιασμό στις αρχές της Νέας Υόρκης.

«Πρέπει να καταλάβουμε ότι παραδόθηκε την Παρασκευή. Ημέρα που τα νέα είναι λίγα, καθώς έρχεται το Σαββατοκύριακο της Εθνικής Ημέρας Μνήμης (για τις ΗΠΑ). Ακόμα έχει προνόμια από κάπου ψηλά», επεσήμανε η ΜακΓκόουαν υπαινίσσοντας ότι η ημέρα επιλέχθηκε σκόπιμα από τον ίδιο για να περάσει αθόρυβα η σύλληψή του.

«Ωστόσο, αυτό είναι ένα μεγάλο χτύπημα στην καρδιά της εκμετάλλευσης της δύναμης. Αυτό δείχνει στους ανθρώπους παγκοσμίως -κάτι που ήλπιζα συνεχώς- ότι αυτό είναι κάτι που δεν θα μπορέσει να είναι ούτε θα είναι ανεκτό», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Δείτε την συνέντευξη:

Η Ρόουζ ΜακΓκόουαν ακόμη καταδίκασε τον υπεύθυνο της αστυνομίας του Μανχάταν, Cyrus Vance Jr. καθώς άργησε να ασκήσει δίωξη εναντίον του Γουάινσταϊν.

«Πάντα θα υπάρχουν ψυχοπαθείς και αρπακτικά σαν τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, αλλά βρίσκω ότι ακόμα πιο ένοχοι είναι όσοι του επέτρεπαν τη δράση του».

Μάλιστα, έγραψε και στο Twitter, «Σε τσακώσαμε, Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, σε τσακώσαμε».

Χάρβεϊ Γουάινσταϊν

Ύστερα από διαπραγματεύσεις που προηγήθηκαν της σημερινής διαδικασίας, ο Γουάινσταϊν αφέθηκε ελεύθερος, με εγγύηση 1 εκατομμυρίου δολαριών σε μετρητά και την υποχρέωση να φορά ηλεκτρονικό βραχιολάκι.

Επίσης, υποχρεούται να παραδώσει το διαβατήριό του στις αρχές, ενώ συμφώνησε ότι δεν θα πραγματοποιεί ταξίδια πέραν της Νέας Υόρκης και του Κονέκτικατ.


Πηγή: mononews.gr

Σχετικά πρόσωπα
Ρόουζ Μακ Γκάουαν
Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551