Αναζήτηση
Ριζική αναδιοργάνωση του Prime time του Mega - Διαβάστε πρώτοι εδώ πως θα διαμορφωθεί | iShow.gr
Ειδήσεις
Ριζική αναδιοργάνωση του Prime time του Mega - Διαβάστε πρώτοι εδώ πως θα διαμορφωθεί
Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014
19:05


Στο Α' μισό της σεζόν η Prime time ζώνη του Μεγάλου καναλιού πέρασε πολύ δύσκολα... Πολύ χαμηλά νούμερα σχεδόν σε όλα τα προγράμματα και κανταποντισμός φιλόδοξων πρότζεκτ. Από τις 12 Ιανουαρίου, οπότε και αρχίζει το Β' μέρος της σεζόν για το Mega γίνεται μια αναδιοργάνωση της ζώνης αυτής με σκοπό την συγκέντρωση μεγαλύτερου ποσοστού της πίτας της τηλεθέασης

Αρχικά, η σειρά Δικαίωση μετακομίζει στη ζώνη 21:15-22:30. Θα προβάλλεται καθημερινά. Οι Megaλικοί ευελπιστούν η σειρά να σταθεί επάξια απέναντι στα δυνατά προγράμματα "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα" και "Συμμαθητές" σε Alpha και Ant1 αντίστοιχα. Να σημειώσουμε πως η κίνηση αυτή είναι αρκετά έξυπνη αφού δεν υπάρχει άλλο τέτοιο προϊόν στη ζώνη αυτή.

Και ας περάσουμε στις πρεμιέρες...

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς "Κάτω Παρτάλι" κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 12 Ιανουαρίου στις 22:30 ενώ θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα την ίδια ώρα. Αμέσως μετά η εκπομπή "Ανατροπή" η οποία δεν μετακινείται.

Η πολυαναμενόμενη σειρά "Εθνική Ελλάδος" , η νέα δουλειά του Γιώργου Καπουτζίδη κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 13 Γενάρη στις 22:30 και θα προβάλλεται κάθε Τρίτη την ίδια ώρα.

Αμέσως μετά, δηλαδή στις 23:00 θα προβάλλεται η νέα σειρά "Ηρωίδες" που κάνει πρεμιέρα την ίδια ημέρα.

Η Τετάρτη θα καλύπτεται με τη Δικαίωση (μέχρι τις 22:30) και ξένες ταινίες.

Την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου στις 22:30 επιστρέφει και η σειρά Μάνα Χ Ουρανού με νέα επεισόδια την οποία θα βλέπουμε κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 22:30.

Τo Celebriety game night μετακομίζει στην περσινή του θέση δηλαδή κάθε Πέμπτη στις 23:30 ενώ αμέσως μετά, θα προβάλλεται το "Εεεεε"

Η Μοντέρνα Οικογένεια μεταφέρεται κάθε Παρασκευή στις 23:30 σε μια ζώνη με πολύ υψηλό ανταγωνισμό: Αγγελικη Νικολούλη, Καρντάσιανς ...

Τέλος, την Κυριακή 18 Ιανουαρίου κάνει πρεμιέρα η εκπομπή MEGA θέατρο. Σημείωση: 1ο το TVNEA.COM σας είχε αποκαλύψει πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα έπαινε αυτήν την ημέρα και ώρα και ύστερα άλλοι το παρουσίασαν σαν Αποκλειστικό....


Πηγή: www.tvnea.com
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551