Αναζήτηση
Revolt!: Zip w/ K.atou | iShow.gr
Ειδήσεις
Revolt!: Zip w/ K.atou
Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2015
14:36


Σάββατο 21 Μαρτίου μετά τα μεσάνυχτα

Προπώληση: 12 ευρώ (περιορισμένος αριθμός),
Είσοδος: 15 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων: προσεχώς στο Viva.gr
Resident Advisor :http://goo.gl/CAIKZW

Η Revolt! ετοιμάζεται πυρετωδώς για το επόμενο event της, καθώς στις 21 Μαρτίου θα υποδεχθεί στο six d.o.g.s έναν από τους πιο σημαντικούς χαρακτήρες της house και techno σκηνής, τον Zip.

Μετά από σχεδόν 4 χρόνια, ο αινιγματικός αυτός καλλιτέχνης που βοήθησε στον σχηματισμό του βερολινέζικου ήχου μέσω του label του ‘Perlon’, έρχεται στην Αθήνα για να προσφέρει στο κοινό ένα ακόμη ποιοτικό και ιδιαίτερο set! Μαζί του η Ελληνίδα DJ που έχει ξεχωρίσει σε διεθνές επίπεδο, K.atou.

Ο Thomas Franzmann, γνωστός και ως Zip aka Dimbiman, συνιδρυτής της δισκογραφικής εταιρείας Perlon, είναι εξοικειωμένος με τα dancefloors όλου του κόσμου και φημίζεται για το ιδιαίτερό του στυλ. Έχει μια λαμπρή μουσική ιστορία η οποία ξεκίνησε το 1986 ωσ τραγουδιστής του συγκροτήματος Second Voice. Το 1992 μετακόμισε στην Φρανκφούρτη όπου έγινε μέλος της EBM μπάντας Bigod 20. Μετά από αρκετές κυκλοφορίες η μπάντα διαλύθηκε και το 1996 δημιούργησε το οπτικοακουστικό project Pile μαζί με τον Markus Nikolai και τον Chris Rehberger. To 1997, o Zip και ο Markus Nikolai ίδρυσαν την δισκογραφική εταιρεία Perlon, στην οποία έχει κυκλοφόρήσει με τα alias Dimbiman, Pantytec (με τον Sammy Dee), Narcotic Syntax (με τον James Dean Brown).

Το 1999, η συλλογή Superlongevity κυκλοφόρησε, η οποία περιείχε και το "Bushes" του Markus Nikolai, ένα κομμάτι που είχε συμπεριληφθεί σχεδόν σε όλα τα chart. Ο Franzmann έχει επίσης ηχογραφήσει με τον Baby Ford και έχει κυκλοφορήσει τα κομμάτια στην δισκογραφική εταιρεία του Baby Ford. Είναι τακτικός φιλοξενούμενος σε club σε όλο το κόσμο και resident dj στο Circo Loco/DC 10, Panorama bar και συμμετείχε και στο project Narod Niki, μιας κολλεκτίβας που δημιουργήθηκε από τον Ricardo Villalobos και τον Richie Hawtin. Η δισκογραφία του περιλαμβάνει κυκλοφορίες και remix δισκογραφικές εταιρείες όπως Perlon, Playhouse, PAL SL, Force Inc., Novamute.

Η K.atou συλλέγει δίσκους ηλεκτρονικής μουσικής από τα δεκαεπτά της, ενώ ξεκίνησε το DJing ένα χρόνο αργότερα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της στην Κέρκυρα έπαιζε μουσική, διοργάνωνε επιτυχημένα πάρτι και είχε τη δική της ραδιοφωνική εκπομπή κάθε σαββατοκύριακο. Όταν μετακόμισε στο Ηνωμένο Βασίλειο, η K.atou συνέχισε τη σταδιοδρομία της ως DJ με εμφανίσεις σε χώρους της Αθήνας, ενώ συμμετείχε και στο διάσημο Synch Festival (Red Bull Home Groove Stage). Το 2006, το νεοϋορκέζικο label “Goosehound” τη διόρισε ως «ξένο διπλωμάτη».

Μετά από ένα ταξίδι στις ΗΠΑ και τον Καναδά για τη μουσικό διαλογισμό , η K.atou κυκλοφόρησε την πρώτη της δουλειά στο γνωστό βερολινέζικο label Einmaleins musik. Από το 2007 και μετά η K.atou έχει κάνει πολλές εμφανίσεις στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, σε αμέτρητα after-hours πάρτι του Detroit Electronic Music Festival, αλλά και σε φεστιβάλ όπως το Glastonbury και το Rizzla event. Σήμερα η Αθηναία femme fatale έχει καταφέρει να ξεχωρίσει σε παγκόσμιο επίπεδο με το πάθος της για τη μουσική αλλά και με τα house «διαμάντια» από το Σικάγο και το Ντιτρόιτ, που τη συντροφεύουν σε κάθε gig και αποτελούν τη βάση των sets της.


Πηγή: athensbars.gr
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551