Αναζήτηση
Ψαλιδίζεται αλλά δεν κόβεται η "Μοντέρνα Οικογένεια"! | iShow.gr
Ειδήσεις
Ψαλιδίζεται αλλά δεν κόβεται η "Μοντέρνα Οικογένεια"!
Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2014
22:05
Κόβεται, δεν κόβεται, κόβεται, δεν κόβεται... Οχι, τελικά δεν κόβεται η κωμική σειρά του Mega ,"Μοντέρνα Οικογένεια".

Οπως σου είχαμε γράψει και πριν από λίγες ημέρες εδώ στα Media του TLIFE, οι ιθύνοντες του καναλιού προσανατολιζόντουσαν στο να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην συγκεκριμένη παραγωγή και να την διατηρήσουν στο πρόγραμμά τους.

Ε, έτσι ακριβώς έγιναν τα πράγματα. Χθες έλαβε χώρα το καθιερωμένο ΔΣ - που συνήθως πραγματοποιείται κάθε Τρίτη στο κανάλι - και αμέσως μετά μία μεγάλη σύσκεψη, όπου τέθηκαν διάφορα θέματα επί τάπητος, ανάμεσα στα οποία ήταν και η "Μοντέρνα Οικογένεια" και το τι ακριβώς θα γίνει, μετά τις χαμηλές της πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, η "Μοντέρνα" αποφασίσηκε να μην κοπεί, αλλά να... ψαλιδιστεί. Τι σημαίνει αυτό; Θα συνεχιστεί κανονικά, θα ολοκληρωθούν όλα τα επεισόδια που είχαν προαποφασιστεί, μόνο που πλέον δεν θα μας κρατά συντροφιά δύο φορές την εβδομάδα, αλλά μόνο μία, μιας και το κανάλι προχωρά στην ανανέωση του prime-time του.

Βλέπετε, οι τρεις πολυαναμενόμενες σειρές του Mega , "Παρτάλι", "Εθνική Ελλάδος" και "Ηρωίδες" έρχονται στους δέκτες μας από τις 12 Ιανουαρίου και οι αφίξεις αυτές θα προκαλέσουν μία σειρά από σημαντικές αλλαγές στην βραδινή του ζωνη.

tlife.gr

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά show
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551