Αναζήτηση
Πρωτοφανής επίθεση Κώστα Αποστολάκη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή. Εξαιρετική αντίδραση από την κορυφαία παρουσιάστρια | iShow.gr
Ειδήσεις
Πρωτοφανής επίθεση Κώστα Αποστολάκη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή. Εξαιρετική αντίδραση από την κορυφαία παρουσιάστρια
Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2014
13:05
Εξοργισμένος εμφανίστηκε ο Κώστας Αποστολάκης για τον τρόπο που χειρίστηκε η εκπομπή την Πηνελόπη Πλάκα και τα προσωπικά της πριν λίγες μέρες. Είπε αποσπασματικά:

«Την Δευτέρα κάνατε ένα ατόπημα εσείς. Σαν να είσαι εσύ με τον Θέμη και να σε ρωτάω για έναν προηγούμενο γκόμενο, μαλ...α δεν θα ήταν; Όταν έχει κάτι καινούργιο ένας άνθρωπος δεν τον ρωτάς για τον προηγούμενο!..Αυτό σε ενδιαφέρει εσένα ή η παπαριά που έγινε για το προηγούμενο;..Ρίχτε τα να κάνουμε νούμερα!"

Η έμπειρη Σταματίνα Τσιμτσιλή χειρίστηκε άψογα την όλη κατάσταση επιδεικνύοντας τεράστιας ποιότητας τηλεοπτικά αντανακλαστικά. Χωρίς ίχνος εκνευρισμού, έντασης, αλλά και διαφαινόμενης οργής, η παρουσιάστρια ηρέμησε τον ηθοποιό, ενώ έβαλε τα πράγματα στην ορθή τους διάσταση.

Πρόκειται για ένα ατόπημα του συμπαθή ηθοποιού, ο οποίος το "δικαιούται", αφού μοιάζει πολύ ερωτευμένος με την Πηνελόπη. Αυτό που θα είχε ενδιαφέρον είναι αν στη θέση της Σταματίνας βρισκόταν άλλη παρουσιάστρια. Κατά πάσα πιθανότητα, το επεισόδιο θα είχε "κιτρινίσει".

Δείτε το βίντεο από zappit:

Πηγή: tvnea.blogspot.com
Σχετικά πρόσωπα
Κώστας Αποστολάκης
Σταματίνα Τσιμτσιλή
Πηνελόπη Πλάκα
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551