Αναζήτηση
Πρώτη φορά άκουσε ο Λιάγκας ότι πολλοί δουλεύουν... χωρίς χρήματα; | iShow.gr
Ειδήσεις
Πρώτη φορά άκουσε ο Λιάγκας ότι πολλοί δουλεύουν... χωρίς χρήματα;
Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015
21:05
Αυτή η υποκρισία στην τηλεόραση, μπορεί να με τρελάνει! Είμαι από τους ανθρώπους που αγαπώ την τηλεόραση με τα καλά της και τα άσχημά της, όμως αυτές τις συμπεριφορές και αυτά τα κυριλίκια... τα θεωρώ πολύ υποκριτικά!
Μεγάλο θέμα έγινε σήμερα για το αν θα πληρωθούν η Μαίρη Συνατσάκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, όταν θα παρουσιάσουν τον Ελληνικό τελικό της Eurovision.

Οι δυο παρουσίαστριες, λόγω των οικονομικών προβλημάτων της χώρας και της ΝΕΡΙΤ, θα παρουσιάσουν τον τελικό... αφιλοκερδώς!

Όπως έκαναν εδώ και αρκετά χρόνια και οι προηγούμενοι παρουσιαστές... καλώς ή κακώς! Προσωπικά για μένα... κακώς, αλλά αυτή είναι η συμφωνία που έχουν κάνει!
Με το βγαίνει αυτό στη δημοσιότητα πολλοί εξέφρασαν την άποψή τους για αυτή την κίνηση των δύο κοριτσιών... κατακρίνοντάς την, υποστηρίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο δίνουν το "δικαίωμα" σε κάποιους να εκμεταλλεύονται επαγγελματίες χωρίς να τους πληρώνουν! Φυσικά όσοι το σχολίασαν... έχουν την ευκαιρία να έχουν δουλειά και να πληρώνονται από αυτήν! Μέσα σε όλους αυτούς που αντέδρασαν, ήταν και ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος επιτέθηκε στην Μαίρη Συνατσάκη λέγοντας:
«Δεν θεωρώ κακό ένας επαγγελματίας -γιατί είναι η δουλειά σου αυτή- να πάρει χρήματα. Το ότι δεν πληρώνομαι για μένα είναι αντιεπαγγελματικό. Γιατί δεν πληρώνεσαι; Το κάνεις από χόμπι; Με ποια λόγική δεν θα πάρεις λεφτά; Δεν το καταλαβαίνω! Το κάνει από ψώνιο; Χαλάτε την πιάτσα! Πρέπει να πληρωνόμαστε για τη δουλειά μας γιατί ανοίγεις κερκόπορτα».
Όσα είπε ο Γιώργος είναι πολύ σωστά, αλλά πρώτη φορά άκουσε ότι οι δημοσιογράφοι ή παρουσιαστές δουλεύουν χωρίς μισθό σε τηλεόραση, εφημερίδες, περιοδικά, sites και άλλα μέσα;

Ο Γιώργος Λιάγκας ζει σε κάποιο "ροζ συννεφάκι", που όλοι που έχουν υψηλές θέσεις πληρώνουν τους υπαλλήλους τους; Μετά από τόσα χρόνια στο χώρο, "πίστευα" ότι ο Γιώργος θα ερχόταν σε επαφή με ανθρώπους που έχουν εφημερίδες και περιοδικά και γενικά υψηλές θέσεις σε κανάλια... που εκμεταλλεύονται νέους και παλιούς δημοσιογράφους, μη πληρώνοντάς τους...
Το σκεπτικό του είναι σωστό... κανείς δεν πρέπει να δουλεύει χωρίς μισθό!

Αλλά το ξάφνιασμα του παρουσιαστή, μου φάνηκε (τουλάχιστον) υποκριτικό! Κύριε Λιάγκα... η πιάτσα έχει χαλάσει προ πολλού... τι δεν το έχετε πάρει χαμπάρι;

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Γιώργος Λιάγκας
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551