Αναζήτηση
Πρωταγωνιστής από το Κάτω Παρτάλι αποκαλύπτει για τις οικονομικές οφειλές: «Αποφασίσαμε να κινηθούμε νομικά» | iShow.gr
Ειδήσεις
Πρωταγωνιστής από το Κάτω Παρτάλι αποκαλύπτει για τις οικονομικές οφειλές: «Αποφασίσαμε να κινηθούμε νομικά»
Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016
19:03
Η δημοφιλής σειρά του Mega φαίνεται πως δεν θα ξεκινήσει το επόμενο διάστημα παρά τη μεγάλη αναμονή του κοινού.

Ο λόγος όπως έχει γίνει σαφές από τις τελευταίες δηλώσεις των πρωταγωνιστών είναι τα οφειλόμενα στο κάστ, αλλά και τους τεχνικούς. Ένας εξ αυτών ανέφερε σχετικά:

«Εξαιτίας του ότι δεν έχουμε πληρωθεί, δεν συνεχίζεται και η σειρά γιατί είχε συμφωνηθεί να συνεχίσει. Οι ηθοποιοί και όχι μόνο οι ηθοποιοί αλλά και οι τεχνικοί αρνούνται να συνεχίσουν, διότι δεν έχουν πληρωθεί. Τώρα, αν είναι υπεύθυνη η παραγωγή ή αν είναι υπεύθυνο το κανάλι –γιατί μας παίζουν από τον Άννα στον Καϊάφα- κανείς δεν μπορεί να ξέρει και οπωσδήποτε τις επόμενες μέρες θα αντιμετωπιστεί πιο σοβαρά».

Σε αυτή την εξομολόγηση προχώρησε ο Τάσος Χαλκιάς! Ο ηθοποιός μάλιστα εξήγησε πως πιθανώς να κινηθούν νομικά σχετικά με τα χρήματα που δεν έχουν πάρει ακόμη.

«Είναι τουλάχιστον απάνθρωπο να εργάζεσαι για δύο χρόνια και να μένεις απλήρωτος έπειτα από μια δουλειά ιδιαίτερα κοπιαστική, όπου πολλοί από μας δουλεύαμε στο κρύο, πηγαίναμε με πυρετούς. Δεν μπορούμε να το αφήσουμε έτσι, γι’ αυτό αποφασίσαμε να κινηθούμε και νομικά. Είναι ζήτημα των επόμενων ημερών για να γίνουν αυτές οι συμφωνίες και να προχωρήσουν οι δικηγόροι», τόνισε στη συνέντευξη του στην εφημερίδα Spirto και την Κωνσταντίνα Μπιτζήλου.

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Τάσος Χαλκιάς
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551