Αναζήτηση
Προσπάθεια ενίσχυσης του Ant1 για το Σάββατο! | iShow.gr
Ειδήσεις
Προσπάθεια ενίσχυσης του Ant1 για το Σάββατο!
Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015
10:05
Μία τάση εντοπίζεται στον Ant1 το τελευταίο χρονικό διάστημα, που επιθυμεί την ενίσχυση του
Σαββάτου. Η συγκεκριμένη μέρα για το κανάλι ήταν το ¨μαύρο πρόβατο¨ για αρκετά χρόνια, αφού φιγούραρε στις πολύ χαμηλές θέσεις με μονοψήφιες πτήσεις. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε,που ο Γιάννης Λάτσιος εδώ και χρόνια δηλώνει ανοιχτά πως εκεί εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα του προγράμματος του σταθμού.
Φαίνεται λοιπόν πως παρά τις εσωτερικές περικοπές το κανάλι θα διορθώσει τα κακώς κείμενα και κάνει τα πάντα για να ανατρέψει την κατάσταση.

Συγκεκριμένα σε λιγότερο από ένα μήνα κάθε Σαββατοκύριακο στις 9.45 το πρωί θα προβάλλεται μία πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή με τη Μαρία Μπεκατώρου μέχρι και τις 1 το μεσημέρι. Το σκηνικό είναι σχεδόν έτοιμο, ενώ αυτές τις ημέρες κλείνουν και οι τελευταίοι συνεργάτες. Ο σταθμός έχει σκοπό να δημιουργήσει ένα πολύ ισχυρό μαγκαζίνο,το οποίο θα είναι ικανό να χτυπήσει υψηλές τηλεθεάσεις στη ζώνη και έτσι να δίνει και καλύτερη πάσα στο μεσημεριανό δελτίο.
Ήδη εδώ και δύο εβδομάδες έχει καταργηθεί από την πολύ πρωινή ζώνη 7-10 τα τυχερά παιχνίδια και έχουν αντικατασταθεί με ελληνικές σειρές, οι οποίες σταδιακά ανεβάζουν στροφές στο νεανικό κοινό.
Από αυτό το Σάββατο μάλιστα όπως πρώτο σας ενημέρωσε το tvnea.com μέσα από το ¨Τηλεκοντρόλ¨ ετοιμάζεται μία δεκαπεντάλεπτη μαγειρική εκπομπή με τίτλο ¨Τρώμε μαζί by Coca Cola¨. Ένα πρόγραμμα το οποίο θα το παρουσιάζει μία blogger που ασχολείται με την κουζίνα, ενώ μετακομίζει κατά 45 λεπτά νωρίτερα(επιτέλους) η εκπομπή Vice, η οποία μετατρέπεται σε στη σειρά ¨Vice Specials¨, διαφοροποιημένο αρκετά από αυτό που παρακολουθούσαμε με την Αθηναίδα Νέγκα.
Τέλος να αναφερθεί πως κάνω λόγο για το Σάββατο,διότι εκεί υπάρχει το πρόβλημα. Μη ξεχνάμε πως το ¨The Voice¨ τις Κυριακές ξελασπώνει στο έπακρο όλο το μέσο όρο της ημέρας. Αν το κανάλι φροντίσει να επιστρέψει τις ελληνικές ταινίες στην Prime time του Σαββάτου και αλλάξει τη χιλιοπαιγμένη σειρά ¨Ο πόλεμος των Άστρων¨ σε επανάληψη, τότε ίσως τα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από θεαματικά.

Πηγή: www.tvnea.com
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551