Αναζήτηση
Πρόσωπο του ΑΝΤ1 για Τζώρτζη Ποφάντη: ''Δεν έχουν όλα τα κανάλια τόσο εξαιρετικό Διευθυντή όσο εµείς'' | iShow.gr
Ειδήσεις
Πρόσωπο του ΑΝΤ1 για Τζώρτζη Ποφάντη: ''Δεν έχουν όλα τα κανάλια τόσο εξαιρετικό Διευθυντή όσο εµείς''
Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018
19:58

Ο Νίκος Αναδιώτης παρουσίαζε το φετινό καλοκαίρι την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ,''Καλοκαίρι μαζί στις 10'', με τη Νικολέττα Ράλλη. Ο ίδιος μιλά στη Real τόσο για την επανεκκίνηση της tv όσο και για το βήμα που δίνει η tv σε νέα πρόσωπα...

Θεωρείς ότι η τηλεόραση έχει πολλούς παλιούς, καθώς υπάρχουν πρόσωπα που μετρούν δεκαετίες; Επίσης, ο κόσμος δεν παρακολούθησε τηλεόραση τη σεζόν που πέρασε...

Ισχύει αυτό, όµως το καλό είναι ότι παρόλο που ο κόσµος δεν παρακολούθησε τηλεόραση, οι άνθρωποι της τηλεόρασης πηγαίνουν επιθετικά και γίνονται τόσα πολλά πράγµατα ώστε να στρέψουν τον τηλεθεατή στην τηλεόραση. Όσο για τους παρουσιαστές, η δική µου θεωρία είναι ότι τα πράγµατα δεν θα είναι ποτέ στα άκρα, θα είναι πάντα στη µέση. Και εγώ µπορεί να είµαι τώρα ένας νέος άνθρωπος στην τηλεόραση, θα ήθελα, ωστόσο, αργότερα να έχω µία πάγια θέση σε αυτή. Αυτοί που αξίζουν πραγµατικά και το έχουν αποδείξει και µε την εµπειρία τους και µε τα αποτελέσµατα που έχουν φέρει, καλώς και είναι ακόµα στην τηλεόραση. ∆εν είναι τυχαία.

Τα κανάλια θεωρείς ότι εμπιστεύονται τους νέους ανθρώπους;

∆εν τυχαίνει να έχουν όλα τα κανάλια τόσο εξαιρετικό διευθυντή προγράµµατος όσο έχουµε εµείς. Μου αρέσουν οι ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους, µακάρι να το δούµε αυτό και σε άλλα κανάλια.

Έχεις χαλάσει φιλίες στον χώρο λόγω της τηλεόρασης;

Έχω κάνει παρέες στην τηλεόραση. Για να πω ότι έκανα φίλους, πρέπει να περάσουν κάποια χρόνια. Έχω χαλάσει παρέες, αλλά όχι εξαιτίας της δουλειάς. Βέβαια, η συγκεκριµένη δουλειά, στην τηλεόραση, µπορεί να σε αλλάξει ως άνθρωπο.

Ζητάς συγγνώμη;

Χαίροµαι πολύ όταν το κάνω. Θα έπρεπε να το κάνω συχνότερα.


Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Νίκος Αναδιώτης
Τζώρτζης Ποφάντης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551