Αναζήτηση
Πριν την άφιξη Στάη στο MEGA: μαθήματα τηλεοπτικής ιστορίας από τον Πρετεντέρη στη Σαράφογλου | iShow.gr
Ειδήσεις
Πριν την άφιξη Στάη στο MEGA: μαθήματα τηλεοπτικής ιστορίας από τον Πρετεντέρη στη Σαράφογλου
Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014
19:05

«Στη θέση σου τότε καθόταν η Λιάνα Κανέλλη» είπε εις διπλούν ο Γιάννης Πρετεντέρης με έμφαση και όλο νόημα στη Μαρία Σαράφογλου στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA!

Ο δημοσιογράφος με αφορμή τη συμπλήρωση των 25 χρόνων από τη «γέννηση» του καναλιού, θέλοντας να βοηθήσει το σχόλιο του για την πολυθρύλητη συνάντηση Σαμαρά – Τσίπρα, δανείστηκε τα λόγια του από το πρώτο δελτίο ειδήσεων στις 20.11.1989 που είχε πει κάτι ανάλογο αναφέροντας χαρακτηριστικά, «Μαρία (παύση), σήμερα συμπληρώνονται 25 χρόνια από τη γέννηση του MEGA. Κάθισα και είδα το πρώτο δελτίο ειδήσεων… Στη θέση σου τότε καθόταν η Λιάνα Κανέλλη (δις)… Λοιπόν το πρώτο μου σχόλιο στο πρώτο δελτίο ήταν αν θα γίνει συνάντηση πολιτικών αρχηγών»!

Η Μαρία Σαράφογλου αλάλου παρακολουθούσε μαθήματα ιστορίας από τον Νέστορα (σε λίγο) της δημοσιογραφίας Γιάννη Πρετεντέρη που μειδιούσε ελαφρώς, όπως πρόδιδε το λευκό αξύριστο πιγούνι του!

Είναι προφανές ότι ο Νέστορας (πια) της δημοσιογραφίας με την έμφαση στο λόγο του, τονίζοντας ότι εκεί που κάθεσαι τώρα καθόταν κάποτε η Λιάνα Κανέλλη, δεν ήθελε να πει στη Μαρία Σαράφογλου ότι «Μια μέρα και ‘συ θα γίνεις βουλευτίνα του ΚΚΕ»!

Ήθελε να της επιστήσει την προσοχή ότι αυτή η θέση έχει «ειδικό» βάρος που ενδεχομένως δεν σου αξίζει, αλλά χαλάλι σου τυχερούλα έτσι όπως τα έφερε η ζωή… τουλάχιστον φρόντισε να φανείς αντάξια της «καρέκλας» που σου εμπιστεύτηκαν οι σοφοί άνθρωποι του «μαγαζιού» (γιατί έρχεται η Στάη)!

Εδώ ο Γιάννης Πρετεντέρης πριν 25 χρόνια (όταν έλεγε τα ίδια με αυτά που λέει και σήμερα)



Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Γιάννης Πρετεντέρης
Μαρία Σαράφογλου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551