Αναζήτηση
Που θα βρει χώρο η νέα καθημερινή σειρά του Alpha; | iShow.gr
Ειδήσεις
Που θα βρει χώρο η νέα καθημερινή σειρά του Alpha;
Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016
21:59
Εδώ και λίγες μέρες έχει γίνει γνωστό πως ο Alpha ετοιμάζει νέα καθημερινή κωμική σειρά με
πρωταγωνιστές το Γιάννη Τσιμιτσέλη, την Αθηνά Οικονομάκου και το Μιχάλη Μαρίνο με τίτλο ¨Έλα στη θέση μου¨. Η σειρά βασίζεται λατινοαµερικάνικο σενάριο και τη διασκευή θα κάνει ο Γιώργος Κρητικός.

Το ερωτηματικό που γεννάται είναι όμως πότε ακριβώς θα βλέπουμε τη συγκεκριμένη σειρά, αφού με τον ήδη υπάρχοντα προγραμματισμό δεν φαίνεται να έχει κάπου θέση.Ο Άλφα έχει ενημερώσει πως το ¨Κάτι ψήνεται¨ θα συνεχίσει και του χρόνου και έτσι το 8 με 9 είναι κλεισμένο. Από την άλλη, η prime time και αυτή δεν έχει κάποιο χώρο για νέα καθημερινό πρόγραμμα.Το 9 με 10 του Δευτέρα-Παρασκευή καλύπτεται από το ¨Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα¨ και το ¨Σόι σου¨.

Το 10 με 11 πάλι καλύπτεται με το ¨Πάμε Πακέτο¨, το ¨Αλ τσαντίρι νιουζ¨(μία φορά την εβδομάδα), αλλά και τις νέες σειρές(¨Η λέξη που δεν λες¨,¨Αστέρας Ραχούλας¨). Η σειρά ¨Παραμύθι ν αρχινίσει¨ τελικά θα βγει στο Β μισό της επόμενης σεζόν παρά τις αντίθετες προβλέψεις. Και σε όλα αυτά προφανώς δεν ξεχνάμε την Ελληνοφρένεια.

Και το 11 με 12 είναι κλεισμένο 3 φορές την εβδομάδα με τις εκπομπές ¨Βράδυ¨,¨Φως στο τούνελ¨, ¨60 λεπτά Ελλάδος¨ και την ¨Αυτοψία¨.

Πότε ακριβώς θα προβάλλεται δηλαδή η νέα καθημερινή σειρά; Μήπως τελικά δεν δούμε νέο κύκλο του ¨Κάτι ψήνεται¨; Μήπως μεταφερθεί η νέα σειρά για το Β μισό; Ή μήπως τελικά δεν θα είναι καθημερινή;

Πηγή: www.tvnea.com
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551