Αναζήτηση
Πως μας φάνηκε το ¨Σπίτι μου σπιτάκι μου¨; | iShow.gr
Ειδήσεις
Πως μας φάνηκε το ¨Σπίτι μου σπιτάκι μου¨;
Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014
18:35
Πρεμιέρα έκανε η νέα πρωινή εκπομπή του Alpha με τίτλο ¨Σπίτι μου σπιτάκι μου¨ και το αποτέλεσμα έχει πολλές αναγνώσεις.

Οι τίτλοι αρχής, τα γραφικά και το studio είναι πολύ ωραία και ευχάριστα. Η εισαγωγή είχε κέφι και πολλή ενέργεια.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε το όνειρο της πραγματικότητα, ωστόσο δεν έχει τις ανάλογες ικανότητες. Τεχνικά έχει μία φωνή αντιτηλεοπτική, ενώ δεν διαθέτει χιούμορ, σχόλιο και ζεστασιά. Σου βγάζει κάτι κρύο, το οποίο δεν συνάδει με μία πολύωρη πρωινή εκπομπή.

Οι συνεντεύξεις που έκανε σε Βίκυ Χατζηβασιλείου και Γιάννη Μπουτάρη ήταν πολύ δυνατές. Σε αυτό δεν έχει μερίδιο επιτυχίας η Κωνσταντίνα, αλλά τα δυνατά ονόματα. Δεν θα υπάρχουν σε κάθε εκπομπή τόσο ενδιαφέροντες καλεσμένους.

Όσον αφορά την ομάδα περιορισμένη παρουσία έχει η Όλγα Τσαουσέλου , ενώ με απογοήτευσε ο Νίκος Αναδιώτης. Μετά την καλή του παρουσία στο ¨Happy Day¨ περίμενα πιο εύστοχα σχόλια. Ο Αντώνης Λουδάρος ήταν αδιάφορος στο πάνελ, αλλά είχε όρεξη να συμμετέχει στη συνέντευξη και να κάνει ωραίες ερωτήσεις. Ο Παύλος Σταματόπουλος είχε ενέργεια και κέφι, αλλά ήταν και ο μοναδικός που είχε γνώση σε gossip θέματα.

Στα video των παρουσιαστών θετική εντύπωση έκαναν του Νίκου Αναδιώτη και του Αντώνη Λουδάρο, αλλά του Παύλου Σταματόπουλου με την κόντρα των πρωινών ήταν τετριμμένο, βαρετό και ανούσιο.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου σαν πρώτη καλεσμένη δεν ήταν δυνατή επιλογή, αφού οι απαντήσεις της δεν κέρδιζαν το τηλεοπτικό κοινό. Την ίδια ώρα έτοιμος να πει πράγματα με ενδιαφέρον ήταν ο Γιώργος Λιανός, αλλά δεν του δόθηκαν οι κατάλληλες πάσες.

Τέλος η Κωνσταντίνα έχει μία τηλεοπτική αγένεια, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει μία τάξη στα γυναικεία θέματα. Στη μαγειρική για παράδειγμα ήθελε να είναι αυτή η πρωταγωνίστρια και όχι η μαγείρισσα. Αυτό δεν σημαίνει ότι η ίδια δεν έχει βελτιωθεί, ωστόσο πρέπει ακόμα να δουλέψει πολύ.

Εν κατακλείδι η πρεμιέρα δεν μας εντυπωσίασε, αλλά ούτε και μας απογοήτευσε. Πρέπει η ομάδα να βρει τους ρυθμούς της και κυρίως η Κωνσταντίνα να σκέφτεται πρώτα πριν μιλάει.

tvmind

Πηγή: tvnea.blogspot.com
Σχετικά show
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551