Αναζήτηση
Πως μας φάνηκε η πρεμιέρα της εκπομπής ¨Στα καλά καθούμενα¨; | iShow.gr
Ειδήσεις
Πως μας φάνηκε η πρεμιέρα της εκπομπής ¨Στα καλά καθούμενα¨;
Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2014
12:04
Πρεμιέρα έκανε χθες η νέα εκπομπή του Έψιλον με τίτλο ¨Στα καλά καθούμενα¨ και αμέσως τώρα θα καταγραφούν οι πρώτες εντυπώσεις.

Το σκηνικό ήταν πολύ καλό και δεν το περιμέναμε για τα δεδομένα του καναλιού, ωστόσο ο τίτλος δεν σχετίζεται με τη θεματολογία του προγράμματος. Στα θετικά της εκπομπής οι εξαιρετικοί τίτλοι αρχής, που τραγουδάνε οι παρουσιαστές.

Η Κατερίνα Καραβάτου αρκετά γλυκιά και απελευθερωμένη από τα περσινά βασανιστήρια βρήκε τον παλιό της καλό εαυτό. Ευδιάθετη με απόλυτη ενέργεια καλημέρισε το τηλεοπτικό, ενώ και κατά τη διάρκεια της εκπομπής είχε άποψη, αυτοσαρκασμό, χιούμορ και σωστές ερωτήσεις στη συνέντευξη.

Δίπλα της ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος μπορεί να είναι και η έκπληξη της χρονιάς. Ετοιμόλογος, καθόλου κουραστικός, με χιούμορ και ατάκα. Ήξερε ανά πάσα στιγμή πότε πρέπει να μιλήσει, χωρίς να τον ενδιαφέρει αν θα μιλήσει πιο πολύ, αφού στην ουσία το οργανωτικό κομμάτι της εκπομπής το έχει η γυναίκα του. Αρκετές φορές γελάσαμε με τον Κρατερό, ο οποίος μας κατέπληξε στη μαγειρική, στο παιχνίδι στο τέλος, αλλά και στο video με την Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς ετοίμασε ένα εξαιρετικό video για τα σκόρδα,είχε χημεία με τον Κρατερό και αποδείχτηκε δυνατός στα παιχνίδια. Βέβαια στο κομμάτι της συνέντευξης και στο σχολιασμό των θεμάτων δεν συμμετείχε πολύ.

Η Όλγα Λαφαζάνη είναι πολύ όμορφη με άποψη, ωστόσο πρέπει να λυθεί. Είναι λογικό να έχει μία συστολή, αφού έχει να συμμετάσχει σε εκπομπή εδώ και 3 ολόκληρα χρόνια. Στην πορεία όμως θα το βρει, διότι διαθέτει εμπειρία.

Μάθαμε χθες και μία νέα μεταγραφή. Αυτή του Γιώργου Κασπίρη που από τον Alpha μετακόμισε στο Έψιλον και συγκεκριμένα στην εκπομπή αυτή. Ενδιαφέρουσα έκπληξη, αφού κάνει πολύ σωστά τη δουλειά του.

Βέβαια μπορεί το αποτέλεσμα να ήταν θετικό, ωστόσο από την εκπομπή 2 πράγματα τα έχουμε δει και παλιότερα. Στη στήλη που έχει ο Κρατερός με τις συνεντεύξεις μοιάζει πολύ με το διαδικτυακό πρόγραμμα του Φάνη στο webtv του Ant1, ενώ το παιχνίδι στο τέλος ήταν ένα ίδιο με αυτό του Κάψε το σενάριο.

Εν κατακλείδι,αν η εκπομπή βρισκόταν σε άλλο μεγαλύτερο κανάλι είμαι σίγουρος ότι θα έσκισε. Κοινώς σε σχέση με το ¨Σπίτι μου σπιτάκι μου¨ το πρόγραμμα είναι σκάλες ανώτερο, ωστόσο χρειάζονται βελτιώσεις.

tvmind

Πηγή: tvnea.blogspot.com
Σχετικά πρόσωπα
Κατερίνα Καραβάτου
Κρατερός Κατσούλης
Δημήτρης Μακαλιάς
Όλγα Λαφαζάνη
Γιώργος Κασπίρης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551