Αναζήτηση
Πως μας φαίνεται η ¨Ελένη¨; | iShow.gr
Ειδήσεις
Πως μας φαίνεται η ¨Ελένη¨;
Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2014
12:34
Εδώ και τρεις μέρες παρακολουθώ από στενά την εκπομπή της Ελένης. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν ήμουν φαν των εκπομπών της. Όχι λόγω της θεματολογίας της, αλλά λόγω της ίδιας της παρουσιάστριας.

Για να μου αρέσει ένα τηλεοπτικό πρόσωπο θα πρέπει να ξέρω, να πιστεύω ή να αισθάνομαι ότι αυτό που δείχνει μπροστά από τις κάμερες είναι και πίσω. Σίγουρα η Ελένη Μενεγάκη στην προσωπική της ζωή δεν είναι αθώα, δεν κάνει χαζές ερωτήσεις και δεν είναι τόσο κοινωνική με όλους.

Πέρα από αυτό καλούμαι να κρίνω την εκπομπή απολύτως αντικειμενικά πέρα από αυτό το μελανό σημείο. Η εκπομπή λοιπόν δεν έχει ανανεωθεί και αυτό την καθιστά κουραστική. Χρειαζόντουσαν κάποιες πινελιές, οι οποίες θα ανανεώσουν το προιόν. Βέβαια την τηλεθέαση ξέρουμε ότι την προκαλεί η Ελένη.

Οι τηλεθεατές την αγαπούν,την θαυμάζουν, τη μιμούνται και το μυστικό της είναι ότι αγγίζει όλα τα κοινά. Τη βλέπουν άντρες,για να έχουν κάτι ωραίο στην οθόνη της. Νεαρές γυναίκες διότι έχει και νεανικό προφίλ. Νοικοκυρές διότι ταυτίζονται αν και είναι παράδοξο αν κρίνει κανείς ότι δεν έχει καμία σχέση με μία απλή νοικοκυρά. Φυσικά και τις γιαγιάδες διότι τη βλέπουν σαν εγγονές τους

Θεωρώ ότι φέτος το αδύναμο κομμάτι στην εκπομπή είναι το πάνελ. Άνευρο και άγευστο. Μία Αντωνία Καλλιμούκου και ένας Αλέξανδρος Σταύρου που είναι ανύπαρκτοι. Μία Ελιάνα Χρυσικοπούλου που δεν κάνει την ίδια αίσθηση με πέρυσι,αλλά και έναν Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο με επίπεδο και γνώσεις, αλλά χωρίς να ταιριάζει στο προφίλ της εκπομπής.

Τέλος η Κατερίνα Ζαρίφη είναι αρκετά πεσμένη(λόγω και προσωπικών προβλημάτων), ενώ θετικό πρόσημο βρίσκω στον Γρηγόρη Γκουντάρα. Διαθέτει καθαρό βλέμμα, γνώσεις, χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Πρόβλημα ωστόσο για μένα είναι οι κουραστικές έρευνες, οι οποίες πλέον επαναλαμβάνονται συνεχώς.

Οι συνεντεύξεις είναι χαλαρές, αλλά χάνουν σε επίπεδο ροής. Δυνατά παίζει μπάλα η Ελένη με τα γυναικεία θέματα, τα οποία τα κατέχει απόλυτα.

tvmind

Πηγή: www.tvnea.com
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551